Hagi renunta la cariera de antrenor

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 08:47
5750 citiri
Hagi renunta la cariera de antrenor

Gheorghe Hagi, fostul selectioner al Romaniei, a anuntat ca a decis sa renunte la cariera de antrenor!

Hagi marturiseste ca a luat aceasta decizie drastica deoarece a realizat nu vrea sa mai fie angajatul cuiva.

"Regele" nu va iesi din fotbal, ci va ocupa functia de manager al propriei formatii, Viitorul Constanta.

"Antrenorul a devenit manager! Nu mai poate sa fie antrenor! Angajatul cuiva nu mai poate fi! Am devenit slab cand m-am angajat. Acum nu mai sunt angajat si am demonstrat ca pot sa devin cel mai bun", a spus Hagi intr-un interviu acordat Realitatea TV.

Cel mai bun fotbalist roman al secolului trecut stie si de ce nu a reusit sa aiba succes in cariera de antrenor.

"Timp. Timp. Timp. Iti trebuie timp ca sa demonstrezi. N-ai timp, n-ai rezultate. Nu exista persoana care de azi pe maine creaza ceva. Eu mi-am luat trei ani timp cu Academia, am plecat de la a nu mai fi angajat si am demonstrat ca stiu s-o fac. Si-n ce zic, am dreptate. Asa ca o sa fac lumea sa-si ceara scuze! Era chestiune doar de timp si in momentul in care am avut timp am demonstrat. Dar si in scurtele perioade care au fost, pe unde am trecut eu am lasat cate ceva. Realizari. Am intrat in fotbal sa creez fotbalisti", a mai spus Hagi.

Gheorghe Hagi si-a inceput cariera de antrenor in 2001, imediat dupa ce s-a retras din activitatea competitionala.

Atunci, i s-a dat pe mana echipa nationa, insa Romania lui Hagi a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2002 dupa un baraj de cosmar cu Slovenia.

"Regele" a mai antrenat pe Galatasaray, in doua perioade, Bursaspor, Poli Timisoara si Steaua.

Singurele realizari ca antrenor pentru Hagi sunt castigarea Cupei Turciei cu Galata, in 2005, si calificarea Stelei in grupele Champions League, dupa doua tururi preliminare.

Gica a lansat insa mai multi jucatori in fotbalul mare, printre cei care au motive sa ii multumeasca numarandu-se Gabi Torje, Franck Ribery si Arda Turan.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Hagi renunta cariera antrenor, #Hagi manager Viitorul Constanta, #Gheorghe Hagi antrenor , #antrenor