Hagi pregateste doua super-transferuri la Galatasaray

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 17:11
4598 citiri
Hagi pregateste doua super-transferuri la Galatasaray
Foto: Djibril Cisse

Antrenorul roman Gica Hagi pregateste doua transferuri de marca la Galatasaray Istanbul.

Desi presa din Turcia a scris in repetate randuri ca fostul portar al Stelei, Robinson Zapata, este aproape de o mutare la Galatasaray, se pare ca Gica Hagi s-a reorientat spre un portar din Serie A.

Fostul international roman este interesat de achizitionarea italianului Alexander Doni, de la AS Roma, portar trecut in linia a treia de tehnicianul Claudio Ranieri, dupa Julio Sergio si Bogdan Lobont.

Potrivit Goal.com, turcii s-au interesat de serviciile jucatorului in varsta de 31 de ani, in conditiile in care Roma vrea sa scape de salariul platit acestuia, de 4,1 milioane de euro pe sezon.

Pe lista lui Gica Hagi se afla si atacantul francez Djibril Cisse, vedeta grecilor de la Panathinaikos Atena, anunta Mercato365.com. Turcii au insa concurenta serioasa, varful fiind dorit Bordeaux si de mai multe formatii din Premier League.

Djibril Cisse mai are insa contract cu Panathinaikos pana in 2013 si a anuntat ca momentatan nu doreste sa plece din Grecia.

In varsta de 29 de ani, internationalul francez a mai evoluat la echipele AJ Auxerre, FC Liverpool, Olympique Marseille si Sunderland.

Remiza pentru Hagi la inaugurarea TT Arena

Primul meci pe noul stadion l-a schimbat complet pe Hagi (Video)

In alta ordine de idei, cei de la Galatasaray au inaugurat, sambata, nou stadion Turk Telekom Arena, intr-un meci amical disputat in compania gruparii olandeze Ajax Amsterdam, scor 0-0.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Totul despre plecarea lui Budescu de la echipa lui Hagi. Ce l-a nemulțumit
Totul despre plecarea lui Budescu de la echipa lui Hagi. Ce l-a nemulțumit
Constantin Budescu a plecat de Farul, reziliindu-și contractul după ce în ultima perioadă nu a mai fost folosit de către Gică Hagi. Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu (73 de ani), este...
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
#Djibril Cisse, #Gica Hagi, #Galatasaray Istanbul, #Hagi transferuri Galatasaray , #Galatasaray