Hagi sta pe un butoi cu pulbere la Istanbul

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 28 Februarie 2011, ora 10:18
1976 citiri
Hagi sta pe un butoi cu pulbere la Istanbul

Gica Hagi, antrenorul lui Galatasaray Istanbul, sta pe un adevarat butoi cu pulbere, situatia fostei castigatoare a Cupei UEFA fiind una exploziva.

Infarngerea suferita in weekendul recent incheiat pe terenul celor de la Istanbul BB i-a innebunit parca pe toti cei aflati in preajma echipei.

Culio si Baros s-au batut

Presa turca relateaza pe larg un eveniment produs intre argentinianul Culio si cehul Milan Baros, primul iesind destul de sifonat. Atacantul Galatei i-a reprosat dur jucatorului adus de la CFR Cluj ca nu i-a pasat intr-o faza in care se demarcase bine. Culio, nu s-a lasat mai prejos si s-a ratoit la colegul sau.

La vestiare, tensiunile s-au amplificat iar jurnalistii turci scriu ca Baros i-a invinetit un ochi lui Juan Culio.

Ca si cum acest lucru nu era suficient, Milan Baros si-a mai altoit un coleg, columbianul Pino fiind cel "atins" la o sedinta de pregatire.

Presedintele Galatei a explodat

Nici presedintele clubului, Adnan Polat, nu a digerat infrangerea, el convocand o sedinta de urgenta.

Mai intai, jucatorii au fost luati la rost de baskan, care le-a reprosat lipsa de implicare si daruire, amenintand mai mult sau mai putin voalat cu concedieri in masa la finalul sezonului, daca nu vede o schimbare de atitudine.

A venit apoi randul lui Hagi, caruia i s-a evidentiat lipsa de viziune. Polat i-ar fi dat si un ultimatum antrenorului roman - calificarea in semifinalele Cupei Turciei sau demiterea!

Va felicit pe toti pentru ca ati devenit cea mai slaba echipa din istoria clubului Galatasaray. Asta este recompensa pentru toate eforturile facute? Sa va fie rusine - Adnan Polat

Nu poate stapani vestiarul

Desele dispute dintre jucatori, culminand cu cele doua "corectii" administrate de Baros, i-au facut pe sefii Galatei sa realizeze ca Hagi nu mai este stapan peste vestiar, fotbalistii facand doar ce doresc.

Din dezvaluirile "rebelului" Misimovici reiese ca nici macar la antrenamente romanul nu reuseste sa se impuna, de aici venind si rezultatele slabe inregistrate in ultimele partide.

Scandal la Galatasaray: Culio s-a batut cu Milan Baros

Dezastru pentru Hagi! Galatasaray, umilita in 10 minute de Istanbul BB

Astfel, meciul de miercuri, cu Gaziantep, devine vital pentru "Rege", care va pleca in cazul in care nu reuseste sa-si duca echipa in semifinalele Cupei Turciei.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Hagi butoi pulbere Istanbul, #Baros bataie Culio, #Baros bataie Pino, #Galatasaray invinsa Istanbul BB , #Galatasaray