L-a facut praf pe Hagi, dar acum vrea sa-si ceara scuze

Luni, 21 Februarie 2011, ora 16:52
3862 citiri
L-a facut praf pe Hagi, dar acum vrea sa-si ceara scuze

Mijlocasul bosniac Zvjezdan Misimovici incearca sa obtina iertarea tehnicianului Gica Hagi, dupa ce saptamana trecuta declarase ca romanul "este zero ca antrenor".

Trimis la echipa a doua, internationalul bosniac a declarat ca ii este foarte greu sa nu poate evolua alaturi de colegii sai pe noul stadion al formatiei Galatasaray.

"Situatia e foarte grea! M-a distrus faptul ca nu ma mai pot antrena alaturi de fostii mei coechipieri. Nu-mi pot ajuta echipa si asta ma doare! Am avut multe oferte, dar am venit la Galatasaray din tot sufletul. Imi e greu acum! Cui nu i-ar placea sa joace pe noul stadion? As vrea din tot sufletul sa ii aud pe fani strigandu-mi numele dupa un gol!

Nu exista nici un motiv logic pentru excluderea mea! Ce sa spun despre transferurile lui Culio si Stancu? Nici nu i-am vazut jucand, mi-e imposibil sa ma mai uit la meciuri in care nu joc. Hagi mi-a transmis ca nu vrea sa-mi vorbeasca, nici nu am cum sa-mi cer scuze!", a declarat Misimovici, potrivit Turkspor.net.

Hagi, atacat de Misimovici: Este zero ca antrenor

Hagi l-a pus din nou la punct pe Misimovici

Zvjezdan Misimovici a venit la Galatasaray in vara anului trecut, de la VfL Wolfsburg, in schimbul sumei de 8 milioane de euro.

C.F.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Zvjezdan Misimovici, #Galatasaray Istanbul , #Galatasaray