Vezi ce super-jucator vrea Hagi la Galatasaray

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 12:19
3507 citiri
Vezi ce super-jucator vrea Hagi la Galatasaray

Gica Hagi vrea sa dea lovitura pe piata transferurilor in aceasta iarna. Tehnicianul roman vrea sa-l aduca la Galatasaray pe capitanul lui Bayern Munchen, Mark van Bommel.

Primul capitan strain al formatiei Bayern Munchen ar putea ajunge in Turcia, olandezul aflandu-se in tratative cu Galatasaray Istanbul, informeaza Fanatik.

Mijoocasul in varsta de 33 de ani a petrecut sarbatorile alaturi de familie, iar in aceasta saptamana va trebui sa dea un raspuns gruparii pregatita de Gheorghe Hagi.

De serviciile internationalului olandez este interesata si formatia PSV Eindhoven, unde Van Bommel a mai jucat intre 1999 si 2005.

Mark van Bommel si-a inceput cariera la Fortuna Sittard in 1992, echipa pentru care a evoluat 7 ani. Mijlocasul a mai trecut pe la PSV Eindhoven si FC Barcelona, iar in 2006 s-a transferat la Bayern, devenind unul din jucatorii cheie ai bavarezilor.

Galatasaray Istanbul a incercat sa-l transfere si pe argentinianul Juan Culio, de la CFR Cluj, dar mutarea a picat, asa cum a anuntat luni impresarul Ioan Becali.

Culio a ratat transferul la Galatasaray

La finalul turului, Galatasaray ocupa locul 9 in prima liga din Turcia, cu 23 de puncte, cu 19 mai putin decat liderul Trabzonspor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Galatasaray Istanbul, #Mark van Bommel, #Hagi transferuri Galatasaray , #Galatasaray