Becali e sigur: Hagi va prelua nationala

Joi, 09 Iunie 2011, ora 21:26
1337 citiri
Becali e sigur: Hagi va prelua nationala

Gigi Becali, patronul Stelei, e sigur ca Hagi va prelua nationala, dar spune ca "Regele" nu vrea sa fie raspunzator pentru rezultatele pe care "tricolorii" le vor inregistra in ultimele meciuri din aceste preliminarii.

"Daca Hagi nu ar merge la echipa nationala, fiti sigur ca astazi era la Steaua. Daca eu inca mai vorbesc de alt antrenor la Steaua, inseamna ca el sigur va merge la nationala. El s-a referit la faptul ca trebuie sa raspunda, vrand, nevrand, de rezulatele din aceste preliminarii. Lui Hagi nu i-a mers bine cand a preluat proiecte incepute de altii. El nu vrea sa raspunda de reusita sau esecul acestor preliminariilor.

Daca nu stie ce e acolo deocamdata, probabil ca nu vrea sa raspunda pentru eventualele rezultate proaste cu Franta, Albania sau Belarus. Cu siguranta Hagi va fi selectionerul Romaniei incepand cu urmatoarele preliminarii.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Gica Hagi s-a intalnit joi cu Mircea Sandu si l-a anuntat ca inca nu s-a decis daca va reveni sau nu la echipa nationala a Romaniei.

Hagi ezita: Nu stiu daca voi reveni la nationala

"Regele" a lasat sa se inteleaga ca se teme ca, daca va accepta acum functia de selectioner, ii se va imputa lui o eventuala ratare a calificarii la Campionatul European din 2012.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gica Hagi, #Hagi antrenor nationala, #Gigi Becali , #nationala