Hagi are usa inchisa la nationala

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 14:28
3689 citiri
Hagi are usa inchisa la nationala

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, i-a trantit usa in nas lui Gica Hagi, spunand ca fostul mare international nu a dovedit ca merita sa antreneze echipa nationala.

"Problema este ca Hagi a fost iesit din fotbal in ultimii ani. Pentru a putea antrena echipa nationala, trebuie sa preia o echipa de club, sa dovedeasca timp de doi-trei ani, iar apoi putem discuta.", a spus Ionut Lupescu la Digi Sport.

Declaratia lui Lupescu nu i-a picat prea bine lui Hagi, care a tinut sa demonstreze ca nu este un antrenor atat de slab precum se crede.

"Nimeni nu spune ca am fost desemnat antrenorul anului in Turcia, in conditii dificile. Ca am castigat Cupa Turciei impotriva lui Fenerbahce! Ca am lasat apoi o echipa care a doua zi dupa plecarea mea a fost campioana!", a raspuns Hagi.

Fostul decar al Generatiei de Aur l-a criticat dur pe Razvan Lucescu dupa infrangerea Romaniei din Franta si a lasat sa se inteleaga ca doreste sa revina pe banca nationalei.

Hagi se ia de gat si cu Mircea Sandu

Hagi, atac violent la Razvan Lucescu

Opinii: Discreditarea Generatiei de Aur

Ultimele evenimente din jurul "tricolorilor" au provocat un conflict intre doua tabere, formate din contestatarii Gica Hagi, Gica Popescu si fratii Becali, respectiv Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Razvan Lucescu si Ionut Lupescu.

C.F.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #nationala Romaniei, #ionut lupescu, #Hagi antrenor nationala , #nationala