Hagi dezvaluie motivele pentru care a refuzat echipa nationala

Marti, 14 Iunie 2011, ora 16:22
2622 citiri
Hagi dezvaluie motivele pentru care a refuzat echipa nationala

Fostul mare international Gica Hagi a dezvaluit motivele pentru care a refuzat postul de antrenor principal al nationalei Romaniei.

"Ceea ce gandeste presedintele federatiei... fiecare poate sa spuna. Varianta mea era: in octombrie cand se terminau lucrurile, incepeam o alta campanie, de la zero. Era un proiect pe care l-as fi acceptat, bineinteles, de ce nu? Pana in octombrie nu pot sa fiu asociat cu absolut nimic, doar cand se va incepe o noua campanie.

In rest nu vreau sa fiu asociat. Pentru ca am mai facut astfel la Galatasaray, inainte la fel, si e foarte complicat sa iei de pe drum. Sunt lucruri gandite, planificate de altcineva. Vreau si eu sa iau de la inceput, sa planific eu, sa gandesc eu, sa judec eu.", a explicat Gheorghe Hagi, prezent, marti, in calitate de invitat, la conferinta de presa organizata cu ocazia schimbarii titulaturii turneului de tenis BCR Open Romania in BRD Nastase Tiriac Trophy..

Intrebat daca mai este totusi dispus sa preia echipa nationala din toamna, Hagi a raspuns: "De la toamna nu stiu, intrebati-l pe Mircea Sandu, pe cei de acolo. Eu nu-mi ofer posturi, eu spun doar ideile mele, gandurile mele. Am spus-o, nu mai iau o echipa la care lucrurile sunt incepute, sunt la jumatatea drumului. Daca va fi vreodata posibil, atunci cand lucrurile sunt terminate, si va exista o oferta, atunci desigur.

Presedintele Mircea Sandu mi-a facut o oferta buna, dar i-am spus foarte clar ca eu de pe drum nu mai iau lucrurile. Atat a fost, nimic altceva. Ii multumesc lui Mircea Sandu pentru oferta pe care mi-a facut-o. Chiar daca tin foarte mult la echipa nationala, iar postul de selectioner este unul dorit de toata lumea, nu era momentul.", a incheiat "Regele".

Hagi explica de ce a refuzat nationala

Mircea Sandu a anuntat luni ca Gica Hagi a refuzat sa preia echipa nationala si a dezvaluit in acelasi timp ca il va contacta pe Victor Piturca pentru postul de selectioner.

C.F.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gica Hagi, #nationala Romaniei, #Hagi antrenor Romania , #nationala