Hagi il inteapa pe Razvan Lucescu

Sambata, 03 Septembrie 2011, ora 20:10
3515 citiri
Hagi il inteapa pe Razvan Lucescu

Fostul selectioner Gica Hagi a comentat victoria obtinuta, vineri, de Romania cu Luxemburg, scor 2-0, in preliminariile Campionatului European din 2012.

"Regele" a profitat de ocazie pentru a-l intepa pe Razvan Lucescu, cel care declara, in perioada in care era la nationala, ca aria de selectie este mica, iar rezultatele echipei pe masura.

"O victorie importanta, foarte buna inaintea unui meci tare. Pentru mine, Torje nu mai e o surpriza. Eu l-am remarcat la 16 ani si va creste in fiecare an. Este un baiat foarte muncitor si ambitios. Trebuia sa i se spuna sa aiba grija sa nu ia cartonas galben, pentru a putea jucat impotriva Frantei.

E important, e tanar, dar Romania are jucatori, trebuie sa gasim solutii, nu trebuie sa ne plangem. Au fost sapte schimbari fata de ultimul meci oficial, dar uite ca se poate juca bine.

Eu stiam ca sunt resurse in fotbalul romanesc, mie nu mi s-a demonstrat aseara asta. Poate ailalti au vazut aseara ca avem resurse.", a declarat Gica Hagi la Sport.ro.

"Daca am avea si noi 20 de jucatori care sa evolueze in campionate puternice, ar fi mult mai bine, insa nu sunt jucatori. Cand aria de selectie este mica, 5-6 absente conteaza mult.", Razvan Lucescu, 2010.

Romania a castigat, vineri seara, scor 2-0, meciul disputat in deplasare cu Luxemburg, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2012.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Gica Hagi, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Hagi atac Lucescu , #nationala