Hagi s-a sucit: Proiectul lui Mircea Sandu e foarte bun

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 08:32
2427 citiri
Hagi s-a sucit: Proiectul lui Mircea Sandu e foarte bun

Fostul international Gica Hagi a revenit asupra declaratiei prin care spunea ca la echipa nationala nu exista niciun concept si sustine ca proiectul pe care i l-a propsu Mircea Sandu este unul bun.

"Nu am vrut sa ma iau de Mircea Sandu. Eu am refuzat oferta lui pentru ca nu vreau sa mai iau o echipa care e deja pe un drum. Proiectul lui Mircea Sandu e foarte bun, poti crea o echipa buna doar in timp. Eu i-am multumit pentru propunere. Si belgienii au facut un astfel de proiect si au avut rezultate.

Noi trebuie sa gandim pozitiv de acum incolo, sa eliminam pe 'nu se poate'. Sunt talente in Romania, avem cu cine. Victoria cu Grecia era una necesara. Meciul asta a demonstrat ca exista material, eu sunt optimist. Eu am ajuns sa am rezultate pentru ca am spus mereu: Da, se poate. Aratati-mi o singura data cind am fost pesimist.", a declarat Hagi la GSP TV.

In urma cu doua zile "Regele" a afirmat ca in fotbalul romanesc si la echipa nationala nu exista niciun proiect concret.

"Se perinda prea multi jucatori la nationala in acest moment. Aud cuvantul 'reconstructie' de vreo patru ani, dar e gresit. Noi trebuie sa 'construim', nu sa reconstruim. Daca se schimba jucatorii atat de des, ce mai reconstruim? Nu exista un lot omogen si eu unul nu vad nicio idee sau concept serios in acest moment in fotbalul romanesc.", a fost declaratia lui Hagi.

Gica Hagi a fost ofertat in vara sa devina selectionerul Romaniei, insa a refuzat.

C.F.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#Gica Hagi, #Hagi nationala Romaniei, #Hagi Mircea Sandu , #nationala