Gigi Becali pregateste revenirea lui Hagi la Steaua

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 21:12
2259 citiri
Gigi Becali pregateste revenirea lui Hagi la Steaua

Patronul Stelei, Gigi Becali, a admis ca se gandeste la o eventuala revenire a lui Gica Hagi in Ghencea si pregateste terenul pentru readucerea "Regelui" la echipa care l-a consacrat.

Finantatorul "ros-albastrilor" mai spune ca fostul selectioner Anghel Iordanescu are usa deschisa la Steaua, dar numai daca pe banca va fi Gheorghe Hagi.

De asemenea, Gigi Becali sustine ca fostul decar al Generatiei de Aur trebuie sustinut pana la capat, chiar daca pana in prezent nu a demonstrat ca este un mare antrenor.

"Eu nu zic ca Gica Hagi e un mare antrenor, dar lui trebuie sa ii dam sanse pana la moarte, pana cand reuseste odata. Anghel Iordanescu poate sa vina presedinte la Steaua oricand doreste, dar numai daca vine Hagi.

Deocamdata il am pe Duckadam pe acest post. Hagi va avea o echipa asa de puternica atunci cand va reveni in Ghencea ca nu va mai avea cum sa dea gres." a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a anuntat ca va investi masiv in Ghencea din vara, iar pana atunci va continua cu Sorin Cartu pe banca pe banca tehnica.

Gica Hagi (46 de ani) a mai antrenat-o pe Steaua in 2007, timp de doar cateva luni. Atunci, "Regele" si-a dat demisia dupa ce Becali a incercat sa se implice la echipa.

A urmat un scandal monstru intre cei doi, care nu si-au mai vorbit o buna perioada de timp.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gica Hagi, #Gigi Becali, #Hagi revenire Steaua, #Steaua Bucuresti , #Steaua
Comentarii
Poza Hadreian copilu corupt
Hadreian copilu corupt
rank 1
Care o fi mai prost si mai prost dintre ei, Jijii că il cheamă pe Hagi, sau Hagi că merge la Jijii?