Hagi, despre incidentele de la meciul Petrolul-Steaua si gestul lui Martinovici

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 16:05
3992 citiri
Hagi, despre incidentele de la meciul Petrolul-Steaua si gestul lui Martinovici

Fostul mare international Gica Hagi a comentat evenimentele petrecute duminica seara la meciul Petrolul - Steaua, cand un suporter al gazdelor a intrat pe teren si l-a lovit cu pumnul in figura pe George Galamaz.

"Va fi o mare problema pentru fotbalul romanesc. Toti sunt de vina pentru ceea ce se intampla acum. Trebuie eliminate toate elementele care nu fac bine sportului. Trebuie sa incercam sa producem lucruri frumoase care sa aduca lumea la stadion." a spus Gica Hagi la Sport.ro.

"Regele" s-a declarat impresionat de gestul sarbului Martinovici, care a sarit imediat in apararea lui Galamaz, lovindu-l pe huliganul care a patruns pe gazon.

"Martinovic a facut un lucru foarte bun, si-a aparat un coleg, fapta urata e a spectatorului. El a fost inconstient, a dat dovada de mare curaj. Nici nu stia cu ce e inarmat acel suporter. Imaginea de aseara a depasit orice masura, pacat pentru Ploiesti. Ar trebui sa vina o regula foarte dura dupa aceste evenimente." a mai precizat fostul tehnician al Stelei.

Jucatorul stelist George Galamaz a fost lovit de un suporter al Petrolului cu pumnul in cap, langa ureche, si a cazut la pamant sangerand. In apararea sa a sarit Novak Martinovici, care, dupa ce l-a bruscat pe suporter, l-a lovit violent cu piciorul in fata. Ceilalti jucatori stelisti l-au inconjurat pe suporter si l-au lovit.

Galamaz, victima unui atac premeditat! Cati ani de inchisoare risca huliganul

Galamaz a fost scos pe targa, in timp ce Martinovici si Stanca au fost eliminati. Jucatorii Stelei au protestat si l-au inconjurat pe Robert Dumitru, insa fanii ploiesteni nu s-au oprit. Pentru cateva momente, jocul a fost reluat.

Huliganul care l-a atacat pe Galamaz era drogat

Dupa ce Steaua a facut 2-0 din penaltiul lui Mihai Costea, in locul lui Stanca, eliminat, a intrat Tatarusanu, dar cand acesta se pregatea sa intre in careu a fost lovit cu o petarda aruncata de fanii ploiesteni. Apoi, Tatarusanu si-a revenit si a putut sa plece din zona de conflict, iar arbitrul Robert Dumitru a hotarat intreruperea meciului.

C.F.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Gica Hagi, #Hagi huligan Petrolul Steaua, #incidente Steaua Petrolul , #Steaua