Hagi a facut o criza de nervi dupa meciul cu Steaua

Duminica, 19 Mai 2013, ora 23:24
5966 citiri
Hagi a facut o criza de nervi dupa meciul cu Steaua

Gica Hagi a rabufnit, intr-o emisiune televizata, ca urmare a suspiciunilor de blat aparute dupa victoria obtinuta in fata Stelei.

"Va rog frumos, terminati cu circul asta! Ce-i in casa la Steaua, nu-i la mine! Dar va rog frumos, chiar asa, nu se poate! Ganditi-va la copiii astia care au muncit, care au alergat. Si a venit un meci, dar copiii astia au alergat! Au stat in teren si au muncit. Pe cine a bagat Steaua, de ce a bagat, e problema Stelei! Dar nu luati din meritele copiilor astia! Nu faceti un circ! Ne-am pregatit pentru meciul asta, n-am vrut sa intru in toate scenaritele care sunt! S-a spus toata saptamana ca Steaua o sa bage numai copii. Na ca au bagat jucatori din Champions League. E problema lor de ce n-au dat randament!", a spus Hagi la Digi Sport.

La plecarea de la stadion, Gica Hagi a afirmat, dupa victoria in fata Stelei, ca nu se gandea niciodata ca echipa sa va reusi sa marcheze de cinci ori.

"Va rog sa respectati acesti copii care au muncit sa fie aici. In Romania se spun multe! Noi am venit sa jucam! Dumnezeu e sus, vede si ne da pentru ca noi am muncit. Patronul Stelei m-a felicitat pentru ca si eu l-am felicitat! Cand castigi, ai respect! Niciodata nu ma gandeam ca vom marca cinci goluri in Ghencea", a spus Hagi dupa meci.

Steaua pierde suspect: 2-5 cu Viitorul lui Hagi

Steaua a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata echipei Viitorul Constanta, scor 2-5, in etapa a 32-a din Liga 1. Echipa lui Reghecampf a avut o prestatie modesta, iar suspciunile de blat din ultimele zile sunt intemeiate.

Finalul a fost linistit, ca intre prieteni, lipsit de emotii pentru Viitorul. In schimb, constantenii puteau marca si golul sase, insa Cojocaru a aparat penaltiul executat de Rusu. Steaua a ajutat echipa nasului lui Gigi Becali sa se salveze de la retrogradare, dupa un meci ce va intra in istoria neagra a fotbalului romanesc.

Profitand de mana de ajutor pe care a primit-o din partea Stelei, Viitorul acumuleaza 33 de puncte si urca pe locul 13 in Liga 1. Steaua ramane prima, cu 75 de puncte.

Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Severin, in timp ce Viitorul va juca pe terenul lui Dinamo.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Gica Hagi victorie Steaua, #Steaua Viitorul , #Steaua