Revine Hagi la Steaua? Gigi s-a impacat cu "Regele"

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 21:46
2202 citiri
Revine Hagi la Steaua? Gigi s-a impacat cu "Regele"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca se afla in relatii mai bune cu fostul jucator si antrenor al echipei din Ghencea, Gheorghe Hagi.

"Eu am vorbit cu Hagi acum trei zile. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca s-ar putea sa se interpreteze. I-am zis doar atat, ca numai nasul cu finul reusesc in viata. El mi-a zambit. Relatiile dintre noi nu au fost reci nici dupa ce a plecat de la Steaua, eu mereu ma imbratisez cu el si depanam amintiri.

Visul meu cel mai mare este sa reusesc alaturi de Gica Hagi. Eu i-am zis sa nu mai bage atatia bani in fotbal, dar e obsedat dupa sportul care i-a dat lui totul. Ar fi pacat sa nu-i dea Dumnezeu sansa de a reusi.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Gheorghe Hagi a antrenat Steaua in perioada iunie - septembrie 2007, demisionand dupa o serie lunga de conflicte cu Gigi Becali.

Patronul Stelei chiar l-a umilit pe fostul component al Generatiei e Aur in mai multe aparitii televizate dupa infrangerea cu Slavia Praga din Liga Campionilor, scor 1-2.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gica Hagi, #Gigi Becali, #Hagi antrenor Steaua , #Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Hagi, in postura de antrenor, e tot ce-i mai lipseste Stelei spre a deveni o demna echipa de liga a II-a!