Avertismentul lui Gica Hagi dupa esecul nationalei Romaniei: Va spun care e adevarata problema acum

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 16:00
14724 citiri
Avertismentul lui Gica Hagi dupa esecul nationalei Romaniei: Va spun care e adevarata problema acum
Foto: Academia Hagi

Gica Hagi a facut primele declaratii dupa ce echipa nationala a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018.

Regele a afirmat ca nu Christoph Daum este principala problema in momentul de fata, ci faptul ca fotbalul romanesc nu are un proiect adevarat pentru a reajunge in elita.

Regele a avertizat ca daca acest proiect nu va fi creionat si pus in practica fotbalul romanesc va disparea.

"Toata lumea are acelasi sentiment: ca ne asteapta o munca foarte grea. Ne va fi foarte greu de acum incolo. Am ajuns unde am ajuns si de acum incolo o sa ne coste foarte mult timp sa revenim pe scena, cum eram inainte. Din pacate, e o realitate. Trebuie sa reflectam foarte mult. E o lupta continua cine va fi antrenorul nationalei, dar nu asta e problema cea mai mare. Va spun care e adevarata problema acum.

Conteaza ce proiect are Romania la nivel national, sa avem o gandire unitara cu un obiectiv de a crea o echipa nationala sa fie mai buna ca a noastra. Altfel, orice alt proiect nu sta in picioare. Vad ca e o batalie mare pe postul de antrenor, dar secretul nu e acolo. E o componenta importanta, e bine sa ai un antrenor competitiv, dar fotbalul romanesc trebuie sa gandeasca foarte tare pe ce drum o luam, daca ne mai dorim sa avem echipe nationale competitive", a spus Gica Hagi intr-o conferinta de presa.

Apoi, Hagi a explicat de ce este nevoie pentru ca fotbalul romanesc sa renasca.

"E nevoie de timp, rabdare, neuroni si oameni foarte competitivi, care au realizat ceva in viata. Nu mai putem sa traim doar din vorbe, sa ne criticam si sa dam unul in altul. Cel care a facut treaba, care stie si sa se pricepe, sa fie, sa se duca si sa munceasca pentru ca o sa fie nevoie.

Sunt 100 de oameni care ar trebui sa se angreneze la acest proiect. Sa vedem care va fi conducatorul cel mare care va conduce aceasta strategie. Daca nu, o sa disparem din lumea fotbalului. Sper ca mai avem orgoliu si dorinta de a face ceva pentru Romania", a adaugat Hagi.

In plus, Hagi a precizat ca vina nu le apartine jucatorilor, ci doar conducatorilor fotbalului romanesc.

"Jucatorii sunt ultimii de care trebuie sa vorbim. Chiar daca mai gresesc, ei sunt niste copiii. Daca vor fi manageriati foarte bine, vor juca foarte bine!", a explicat Hagi.

De asemenea, Hagi a indemnat ca oamenii din fotbal sa renunte la critici si atacuri si sa nu se mai scoata in evidenta doar lucrurile negative.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Gica Hagi echipa nationala, #Gica Hagi analiza echipa nationala , #stiri Gica Hagi