Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Baiatul lui Hagi se compara cu "Regele": Am un atu

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 13:21
3235 citiri
Baiatul lui Hagi se compara cu "Regele": Am un atu

Ianis Hagi, fiul marelui Gica Hagi, a intrat in jocul comparatiilor intre el si tatal sau.

Dupa ce selectionerul Victor Piturca a afirmat ca Ianis este mai bun decat era tatal sau la aceeasi varsta, pustiul "Regelui" a vorbit despre diferentele dintre ei.

"Tata a avut calitatile lui, eu le am pe ale mele, dar eu am un atu fata de el si dau cu ambele picioare. El a avut viteza mai buna decat a mea, imi place mult sa pasez foarte mult, sa dau pase de goluri, el cauta mai mult golul. Chiar si mie imi place sa marchez, dar mai joc si pentru echipa.

Eu inca sunt mic, nu sunt dezvoltat foarte bine fizic, dar sper insa sa cresc in fiecare zi si sa joc la o echipa mare. Mi-as dori sa joc la Steaua, iar apoi sa plec la un nivel mai inalt. Sper ca peste cinci ani sa fiu neaparat la nationala, dar si la o echipa foarte mare. Dupa ce ma las de fotbal, as vrea sa fiu mostenitorul Academiei", a spus Hagi junior pentru DigiSport.

Nu cu mult timp in urma selectionerul Victor Piturca se declara incantat de calitatile lui Ianis Hagi si ii cerea "Regelui" sa forteze debutul pustiului in Liga 1.

Piturca sustine ca Ianis este mai talentat decat era Gica Hagi la varsta lui si are avantajul ca poate lovi balonul cu ambele picioare.

Ideea lui Piturca a fost preluata rapid si de Ilie Dumitrescu, fostul antrenor confirmand afirmatiile selectionerului.

Gica Hagi ezita insa si nu vrea sa forteze un eventual debut al lui Ianis in echipa de seniori inainte ca acesta sa fie pregatit. "Regele" este de parere ca baiatul sau are carente de ordin fizic si nu ar putea rezista ritmului din Liga 1.

Ianis Hagi evolueaza la Academia de fotbal a tatalui sau si in nationala de juniori sub 16 ani a Romaniei.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Ianis Hagi interviu, #Ianis Hagi nationala Romania, #Ianis Hagi fotbal , #stiri Gica Hagi