FRF anunta ca il vrea pe Hagi la echipa nationala

Joi, 17 August 2017, ora 13:16
11452 citiri
FRF anunta ca il vrea pe Hagi la echipa nationala
Foto: Hepta.ro

La scurt timp dupa ce Ciprian Marica a afirmat ca Daum va fi demis in perioada urmatoare de la nationala, un oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca Gica Hagi este o varianta in momentul de fata.

Consilierul federal Andrei Vochin spune ca Hagi este pe lista Federatiei cu antrenori doriti. Vochin nu a mentionat insa cand va pleca Daum, dar contractul neamtului expira in noiembrie.

"In momentul in care se va pune problema schimbarii selectionerului, Gica Hagi va fi una dintre variante din punct de vedere tehnic. Merita cu prisosinta a doua sansa la echipa nationala", a spus Vochin la Dolce Sport.

Apoi, Vochin a explicat motivul pentru care au picat negocierile cu Mircea Lucescu si Cosmin Olaroiu.

"Am vazut ca se tot vorbeste ca Mircea Lucescu nu a fost contactat pentru a prelua nationala Romaniei. Eu spun ca e bine sa-l intrebati pe domnul Mircea Lucescu daca a fost contactat de presedintele Razvan Burleanu dupa Euro 2016. Mai mult de atat, e foarte greu sa inlocuiesti un salariu de jumatate de milion de euro cu un salariu de trei milioane de euro.

Cu Olaroiu, chiar eu am discutat. Mi-a spus foarte clar ca el are un salariu bun acolo, are o clauza de reziliere foarte mare si nu poate sa-si permita sa vina la echipa nationala. Dupa ce am discutat toate aceste aspecte, pe care el le stie, apar fel de fel de oameni care vor sa fie binevoitori si sa spuna ca noi n-am vorbit niciodata cu Olaroiu, ca Olaroiu ar fi venit gratis", a adaugat Vochin.

Christoph Daum a preluat nationala Romaniei in iulie 2016, dupa o pauza de aproape doi ani in care a fost analist TV.

Rezultatele au fost insa mult sub asteptari, iar nationala Romaniei este pe locul 4 in grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2018, fara sanse mari de prinde nici macar barajul.

Cu Daum antrenor, Romania are o singura victorie in sase meciuri oficiale.

Neamtul are un salariu de 50 de mii de euro pe luna.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gica Hagi nationala Romaniei, #Hagi dorit nationala Romaniei , #stiri Gica Hagi