FRF are un nou nume pe lista cu posibili selectioneri

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 09:00
9617 citiri
FRF are un nou nume pe lista cu posibili selectioneri
Foto: Hepta.ro

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal s-a reunit luni si a propus, pe langa demiterea lui Christoph Daum, si cateva variante pentru gasirea unui nou selectioner.

Pe langa Dan Petrescu, Cosmin Contra si Walter Zenga, pe lista cu posibili selectioneri a fost propus si Gica Hagi.

"Am avut cinci optiuni, prima mea optiune este Hagi", a spus Rodion Camataru, unul dintre membrii Comisiei, pentru Libertatea.

Camataru este doar unul dintre cei care l-au propus pe Hagi drept viitor selectioner.

Totusi, sunt sanse infime ca Hagi sa accepte functia de selectioner. Regele a spus clar ca nu-si doreste sa preia nationala cat timp este actionar la Viitorul.

In plus, are o relatie foarte proasta cu actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, pe care il considera incapabil pentru a conduce fotbalul romanesc.

Tocmai de aceea, aceasta propunere pare mai mult un joc de imagine facut de Federatia Romana de Fotbal, asa cum s-a intamplat cu presupusele negocieri purtate in ultimii ani cu Mircea Lucescu sau Cosmin Olaroiu.

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni sa propuna demiterea selectionerului Christoph Daum.

In acest moment, Comitetul Executiv va trebui sa valideze aceasta decizie, iar apoi Razvan Burleanu va negocia cu Christoph Daum. Neamtul mai are de incasat 90 de mii de euro din contract.

Antrenorul german este asteptat miercuri in Romania pentru a pune punct colaborarii.

Christoph Daum a preluat nationala Romaniei in iulie 2016, dupa ce in ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.

Sub comanda neamtului, Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018, avand doar doua victorii in opt meciuri, ambele cu Armenia, cand am jucat in superioritate numerica.

Dan Petrescu, Cosmin Contra si Walter Zenga sunt numele vehiculate pentru a-l inlocui pe Daum.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gica Hagi selectioner, #Gica Hagi propus echipa nationala , #stiri Gica Hagi