Gica Hagi, critici fara precedent - discurs dur al Regelui, de 20 de minute

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 08:10
7522 citiri
Gica Hagi, critici fara precedent - discurs dur al Regelui, de 20 de minute
Foto: Hepta.ro

Gica Hagi a avut un discurs vehement de peste 20 de minute intr-o conferinta de presa organizata la finalul meciului dintre Viitorul Constanta si Concordia Chiajna.

Tinta Regelui a fost antrenorul nationalei de tineret, Cristi Dulca, pe care l-a criticat aspru pentru selectia de la ultimele meciuri.

Concret, Hagi i-a reprosat lui Dulca neconvocarea lui Mihai Balasa, Cristi Manea si Alexandru Mitrita. De asemenea, Hagi a reprosat si faptul ca Florin Tanase nu a fost titular.

"Eu nu inteleg, e inexplicabil cum Balasa nu e chemat la lot. E incredibil, e cel mai bun fundas de departe al Romaniei si nu e chemat la lot desi a jucat toate meciurile in strainatate. Cristi Manea la fel! De ce nu joaca cel mai scump jucator, Florin Tanase? Suntem chiori toti? Sunt niste lucruri inexplicabile. Mitrita, care joaca in prima liga din Italia, de ce nu e chemat?

Ei scormonesc si fac chestii disciplinare, ca-s jucatori de la Academie. Domnilor, ce facem? Ce facem? Altii nu joaca deloc si sunt convocati. Sunt niste lucruri clare, foarte clare! E foarte clar ce se intampla si nu mai pot sa tac. Stau si ma minunez!", a spus Hagi la conferinta de presa.

Apoi, Hagi a criticat vehement faptul ca nationala de tineret a incasat sase goluri de la Danemarca in cele doua meciuri din preliminarii.

"Vine si da in jucatori in loc sa-si asume. A avut cea mai buna generatie din Romania la dispozitie, 30 de jucatori din prima liga. Sunt buni rau de tot, are un lot nemaipomenit. Si a ajuns Danemarca sa ne dea sase? Haideti, ba, lasati-ma! Lasati-ma!", a completat Hagi.

Totodata, Hagi s-a aratat nemultumit ca Dulca a sustinut ca Florin Tanase s-ar fi dat lovit la nationala de tineret.

"Lasati-l in pace pe Tanase! Lasati-l, ba, in pace! Nu mai trebuie sa va demonstreze nimic. A demonstrat pe teren la Viitorul. Cele mai multe goluri, cele mai multe pase. A dat mai multe decat Stanciu. Nu mai are nimic de demonstrat. E cel mai bun si punct!", a conchis Hagi.

Nationala de tineret a ratat calificarea la Campionatul European sub comanda lui Cristi Dulca.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gica Hagi atac Cristi Dulca, #Gica Hagi Cristi Dulca , #stiri Gica Hagi