Hagi da o super lovitura in mare secret!

Marti, 25 Martie 2014, ora 07:13
14831 citiri
Hagi da o super lovitura in mare secret!
Foto: stirileprotv.ro

Echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, este intr-o situatie dificila in clasamentul Ligii 1, insa "Regele" se pregateste sa dea o lovitura importanta.

In cel mult doi ani, pustii lui Hagi se vor muta pe un stadion ultramodern ce va fi construit la doi pasi de Bucuresti, la Voluntari. Proiectul este deja finalizat, s-au obtinut autorizatiile necesare pentru inceperea lucrarilor, insa autoritatile prefera sa tina totul secret.

Fostul selectioner Mircea Radulescu, in prezent directorul tehnic al Academiei de Fotbal din localitate, sustine ca informatiile despre noul stadion nu pot fi facute publice deocamdata.

"Domnul primar (Florentin Pandele - n.red.) nu ofera informatii de acest gen pentru ca spune ca mai intai trebuie sa vorbeasca faptele. Nimeni din Primarie nu va va oferi detalii. Nici in ruptul capului nu o vor face", a declarat Mircea Radulescu pentru Ziare.com.

Chiar daca autoritatile din Voluntari incearca sa tina secret acest proiect prin care se doreste consolidarea unei super-forte la marginea Bucurestiului, Ziare.com a reusit sa afle detalii despre stadionul ce va fi construit.

Din informatiile noastre, arena pe care echipa lui Gica Hagi isi va disputa meciurile de pe teren propriu va avea o capacitate de 8-10 mii de locuri si va fi ridicata pe locul in care se afla baza de pregatire din preajma Politiei Pipera.

In momentul de fata, pe acest teren echipa lui Hagi isi desfasoara antrenamentele, insa in scurt timp vor incepe lucrarile pentru constructia noului stadion.

Tribunele si peluzele stadionului vor fi acoperite, iar investitia este estimata la 8 milioane de euro, conform unor surse din cadrul Primariei Voluntari.

Pe langa stadionul nou, Hagi va avea parte la Voluntari de conditii excelente de pregatire. In micuta localitate de la marginea Bucurestiului sunt deja mai multe baze de pregatire care asteapta echipa "Regelui".

"In total avem trei baze de pregatire deja. In primul rand, este stadionul pe care joaca echipa din Voluntari, cu o capacitate de 1000 de locuri, care mai are in vecinatate inca un teren sintetic pe care se pregateste echipa de liga a patra. Tot aici construim si un teren cu gazon natural, de dimensiuni mai reduse. Mai avem o baza de pregatire la Politia din Pipera, cu un teren excelent cu gazon natural. A treia baza este in spatele Primariei, unde sunt patru mini-terenuri cu nocturna, pe care isi desfasoara activitatea juniorii. In aceasta locatie se gaseste si sediul Academiei", a precizat Radulescu.

Gica Hagi s-a mutat deja la Voluntari din vara anului trecut, iar echipa de seniori isi desfasoara activitatea aici. Toti jucatorii s-au stabilit intr-un complex de la marginea Bucurestiului si asteapta constructia stadionului nou.

In baza acestui parteneriat, dupa finalizarea stadionului gruparea lui Hagi se va numi Viitorul Voluntari.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Gica Hagi Viitorul, #stadion Viitorul Constanta, #stadion nou Voluntari , #stiri Gica Hagi