Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi ii da o replica taioasa lui Mutu

Duminica, 13 Mai 2018, ora 08:34
6809 citiri
Hagi ii da o replica taioasa lui Mutu
Foto: FC Viitorul

Gica Hagi i-a dat o replica taioasa lui Adi Mutu dupa ce "Briliantul" a declarat ca atacul "Regelui" la selectionerul Contra este penibil si i-a transmis fostului mare international ca vorbeste cam mult.

Hagi este de parere ca Mutu a folosit un cuvant care i se potriveste mai mult lui si l-a invitat pe acesta sa devina mai intai antrenor si apoi sa discute despre selectie.

"Cred ca a fost folosit cuvantul gresit (penibil - n.red.) . I se potriveste mai mult lui. Cred ca nu am ajuns in momentul asta niciodata. Eu cred ca a gresit. Sa-si faca el meseria, sa devina antrenor, si dup-aia sa vorbim. Nu cred ca Adi e in masura sa spuna daca sunt eu profesionist sau nu, dupa tot ce a facut in cariera lui.

Cred ca eu sunt un exemplu mai mare decat el. Pe Adi il iubesc la fel ca inainte, l-am ajutat cand am putut. Il voi sprijini pentru ca e mai tanar ca mine. Mai trebuie sa ei sa asculte, cei tineri. Nu trebuie sa ne fie teama de ei. Fiecare merge pe drumul lui", a spus Hagi la Digi Sport.

"Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi sa spuna un asemenea lucru. Sa il acuzi pe un antrenor, pe un baiat care a fost exemplar in viata lui pana acum, sa il acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsa de profesionalism din partea lui Hagi. Cateodata vorbeste cam mult", este declaratia lui Mutu care l-a suparat pe Hagi.

Gica Hagi l-a atacat pe selectionerul Contra dupa ce acesta din urma a chemat la nationala un singur jucator de la Viitorul pentru meciurile amicale cu Chile si Finlanda.

"Regele" este foarte suparat pentru ca fiul sau, Ianis, nu a prins nici de aceasta data lotul primei reprezentative.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Hagi Mutu declaratii, #Hagi atac Mutu, #Hagi Mutu penibil , #stiri Gica Hagi