Mesaj superb transmis de Gica Hagi in fata lui Tiriac: Traiesc cu un singur gand

Joi, 20 Iulie 2017, ora 18:17
28944 citiri
Mesaj superb transmis de Gica Hagi in fata lui Tiriac: Traiesc cu un singur gand
Foto: fcviitorul.ro

Gica Hagi a oferit joi un nou discurs memorabil, cu prilejul unui simpozion privind viitorul sportului romanesc.

La intrunirea avuta la Stejarii Country Club si la care au mai luat parte, printre altii, Ion Tiriac, Octavian Bellu si Elisabeta Lipa, fostul mare fotbalist roman a vorbit despre strategia pe care Romania ar trebui s-o urmeze de acum inainte.

Hagi e de parere ca "Romania are istorie, nu are prezent, dar poate avea viitor", potrivit Agerpres.

Dar iata mesajul "Regelui":

"Succesul inseamna performante. Succesul inseamna a crea o strategie foarte clara. Si eu cred ca trebuie sa incepem cu acest lucru: ce strategie are Romania de acum incolo. Eu tot ce fac in viata este cu gandul de a deveni cel mai bun. Aceasta strategie trebuie sa se cheme a incerca sa devii cel mai bun. Asa cum am fost.

Romania are istorie, nu are prezent, dar poate avea viitor. Restul inseamna sa construiesti o strategie de succes, bazata pe educatie, formare de centre de copii si juniori. Sportivii sunt oameni importanti care fac Romania sa fie mandra. Cei care castigam in situatia de fata reprezentam destul de slab la nivel de imagine Romania pe plan mondial. Trebuie sa intrebam, sa analizam si sa scoatem ce este benefic pentru a progresa, a face performanta. Fiecare pe disciplina lui, dar pe toti ne uneste un singur cuvant - performanta - si de aceea trebuie sa incercam sa devenim cei mai buni.

Asa cum pe noi ne-au format altii si noi avem obligatia sa-i formam pe viitorii campioni ai Romaniei, care ne vor reprezenta. Nu o sa fie usor, am ajuns destul de jos, trebuie sa avem multi neuroni, sa muncim mult, dar se poate. Totul se construieste in timp, cu tineri si cu talent. Au trecut 20 si ceva de ani si eu traiesc cu un singur gand, sa construim o noua generatie, cel putin la fotbal, care sa fie mai buna decat a noastra, Si o zic foarte responsabil, putem face o generatie care sa ne depaseasca, altfel nu ai motivatie.

Spun cu tarie: exista foarte mult talent, ramane sa ne organizam, sa cream aceasta strategie foarte clara, bazata pe un concept tehnic, facut din filosofie, sisteme, jucatori, metodica, profesori. Numai impreuna se poate face, dar cu ideea foarte clara, sa incercam sa devenim cei mai buni"

La 8 ani de la infiintarea formatiei FC Viitorul, Hagi a reusit o performanta incredibila de a castiga titlul in Liga 1 si urmeaza ca saptamana viitoare sa evolueze in preliminariile Ligii Campionilor.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Gica Hagi sportul romanesc , #stiri Gica Hagi