Planurile lui Gica Hagi

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 03 Iunie 2012, ora 19:46
4751 citiri
Planurile lui Gica Hagi

Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist roman si actual patron al echipei de prima liga Viitorul Constanta, si-a dezvaluit planurile pentru anii ce urmeaza.

Hagi si-a inceput dezvaluirile cu un anunt pe care toata lumea il astepta. "Regele" a marturisit ca nu va reveni in iarba, pe postul de antrenor al Viitorului, astfel ca de echipa se va ocupa in continuare tehnicianul Catalin Anghel.

"Antrenor va fi tot Catalin Anghel, cel care a condus echipa in Liga a III-a si a II-a", a spus Hagi la DolceSport.

Fostul mare fotbalist a abordat apoi si subiectul costurilor de sustinere a unei echipa de prima liga, costuri de care depind si eventualele transferuri.

"Noi nu putem sa luam ce jucatori vrem pentru ca sunt sub contract, dar incercam sa aducem tineri talentati. Infrastructura a costat foarte mult. Numai Academia costa un milion pe an, fara echipa mare.

A trecut doar o zi de la promovare, de luni cream un nou proiect, pe cinci ani. Pana acum nu ne gandeam de echipa mare, dar de acum trebuie sa ne gandim. Sunt constient ca, daca fac un lucru, il fac sa fiu cel mai bun. Numai in timp poti crea un lucru, nu de azi pe maine", a mai spus Hagi.

"Regele" a dezvaluit apoi ca nu va ramane singur in acest proiect, ci va incerca sa atraga oameni cu bani, care sa cumpere actiuni si sa investeasca sume importante.

"E clar ca nu voi ramane singur, ca nu-i bine. Cu siguranta voi avea parteneri seriosi si puternici langa mine. Eu am o societate pe actiuni si vor fi actionari", a precizat Hagi.

Viitorul, la Ovidiu

Poate cea mai delicata problema a lui Hagi este stadionul. Viitorul se va muta pe o arena noua, construita in cadrul complexului Academiei de fotbal a lui Gica.

In prima faza, acest teren va avea o tribuna cu 3.000 de locuri si instalatie de nocturna, urmand ca pe parcurs capacitatea sa fie marita la 10 mii de locuri.

"Vom juca la Academie, pe terenul numarul 1. In primul an de licentiere vom avea 3.000 de locuri. Il construim, vom intarzia o etapa-doua-trei, dar acolo vom juca", a incheiat Hagi.

Viitorul Constanta a promovat in Liga 1 dupa doar doua sezoane petrecute in liga secunda.

patronul Gica Hagi a anuntat ca, in trei ani, echipa lui se va lupta pentru locurile de cupe europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#planuri Gica Hagi, #stadion nou Gica Hagi, #Hagi Viitorul Constanta, #Viitorul Constanta echipa Hagi , #stiri Gica Hagi