Selectionerul nationalei de tineret ii da replica lui Hagi

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 22:26
5951 citiri
Selectionerul nationalei de tineret ii da replica lui Hagi
Foto: Captura DolceSport

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Cristi Dulca, i-a raspuns lui Hagi, dupa ce acesta din urma l-a acuzat ca a gresit in alcatuirea echipei si a ratat astfel calificarea la Euro 2017.

Dulca a inceput sustinand ca nu vrea sa poarte un dialog de la distanta cu "Regele", insa a acceptat sa demonteze acuzatiile acestuia.

"Asa am gandit lotul, astea sunt principiile mele. Mitrita a jucat doar 15 minute in meciul cu Sassuolo. Manea, din sase etape, a fost rezerva in trei. A avut si o problema, i-a decedat tatal, am vorbit cu el. El a fost convocat constant la echipa nationala si i-am spus ca ma bazez in continuare pe el, dar pentru aceasta dubla nu l-am chemat. Balasa, la fel, a jucat 15 minute cu Novara.

Dorin Rotariu si Razvan Marin au plecat de la Cluj, de la nationala mare, si au ajuns la 4:30 dimineata in Bucuresti, au facut antrenament pe la ora 2, au venit si au ajuns pe la 11:30 seara in Aalborg. A doua zi am avut o discutie cu ei si am trimis preparatorul fizic sa faca un program de preventie cu ei, sa nu-i introducem in joc sa faca ceva rupturi. M-am gandit si la ei, erau foarte obositi de pe drum", a spus Dulca la DigiSport.

Selectionerul a continuat declarand ca jucatorii enumerati de Hagi au fost in teren in infrangerea cu Bulgaria, meci pe care il considera cel mai important din preliminariile europene.

"Accept criticile, nu as vrea sa port cu Gica un dialog la distanta prin intermediul televiziunilor. Toate discutiile sunt constructive pentru mine, eu nu incerc sa dau in nimeni. Cel mai important meci al nostru a fost cel cu Bulgaria, pe care l-am pierdut, si s-au regasit toti jucatorii pe care i-ati enumerat. Jucatorii au fluctuatii, la lot ne intalnim 10 zile, incercam sa ne mulam dupa echipa cu care jucam, sa incercam sa motivam jucatorii", a precizat Dulca.

Citeste aici acuzatiile dure lansate de Hagi

Mai departe, selectionerul a sustinut ca nu ar trebui sa fie demis dupa ratarea calificarii la turneul final.

"Eu zic ca trebuie sa fie un proiect de lunga durata. Trebuie sa avem continuitate. Din aceasta echipa, noua jucatori pe care eu ii cunosc foarte bine continua si incercam sa aducem alti jucatori de '96-'97 care pot sa joace la tineret. Sunt dispus sa continui, pentru ca-mi place sa muncesc si n-am venit la echipa nationala sa castig o avere sau sa-mi fac un nume. Am facut proiecte si planuri impreuna, nu vad de ce nu am continua", a incheiat acesta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dulca Hagi declaratii, #Hagi atac selectioner Romania, #Hagi declaratie selectioner , #stiri Gica Hagi