Comunicat dur remis de Gica Hagi ca urmare a meciului cu Astra: "E o gluma sau cum?"

Sambata, 05 Mai 2018, ora 16:08
6300 citiri
Comunicat dur remis de Gica Hagi ca urmare a meciului cu Astra: "E o gluma sau cum?"
Foto: fcviitorul.ro

Gica Hagi a tinut sa faca unele precizari dupa partida dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 8-a a playoff-ului Ligii 1.

"Regele" se declarat uluit de o decizie luata de arbitrul partidei, care a acordat prea putine minute de prelungire pentru repriza secunda, in opinia sa.

Dar iata comunicatul remis de Gica Hagi:

"In urma partidei cu Astra Giurgiu, din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face urmatoarele precizari:

- La 53 de ani am invatat, din pacate, ca in fotbal si arbitrii pot trage de timp, nu numai adversarul. Se pierde foarte mult din viteza de joc, lucru care conteaza enorm in fotbalul modern, cu care ne dorim sa concuram. Nu comentez in niciun fel prestatia arbitrilor din timpul jocului, ci ceea ce s-a intamplat la final. S-au acordat doar 4 minute suplimentare, in conditiile in care, in repriza secunda, au fost 6 schimbari, ceea ce inseamna din start 3 minute pierdute cu inlocuirea jucatorilor. Inseamna ca pentru restul timpului, pentru toate momentele de pe parcusul partidei, s-a acordat un singur minut, nu? E o gluma sau cum? Mai ales ca in minutele de prelungire jucatorii adversi au intarziat si mai mult jocul prin trageri evidente de timp. Pentru aceste lucruri am fost suparat la final, nu din alte motive.

- Sunt mandru de echipa mea, de modul in care ea a evoluat in acest play-off. Avem cea mai mica medie de varsta, de sub 22 de ani, am inceput fiecare partida cu cel putin sapte jucatori din cadrul Academiei Hagi, iar altii au intrat mereu pe parcursul jocului. Avem cele mai multe goluri marcate in acest play-off, 12, jumatate dintre acestea fiind inscrise de jucatori sub 21 de ani crescuti de Academia Gheorghe Hagi (I. Hagi 3, Cicaldau, Ghita si Dragus), iar alte doua reusite le apartin altor doi jucatori crescuti si formati la Academie (Vina si Gavra). Am avut o posesie de 69 la suta in partida cu Astra Giurgiu si am sutat de 21 de ori la poarta.

In partida cu Astra Giurgiu, FC Viitorul a avut in lot 13 jucatori crescuti la Academia Gheorghe Hagi: I. Hagi, Ghita, Ciobanu, Cicaldau, Vina, Gavra, Matan, Dragus, Hodorogea, Buzbuchi, Casap, Capusa, Dumitrescu.

In lotul pentru meciul cu Astra Giurgiu s-au aflat 10 jucatori sub 21 de ani: I. Hagi, Ghita, Ciobanu, Cicaldau, Dragus, Matan, De Noiijer, Casap, Capusa, Dumitrescu, iar sapte dintre acestia au si evoluat."

Vezi si:

Meciul dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa golurile marcate de Abang (min.3) pentru oaspeti, respectiv Dragus (min.76) pentru gazde.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Hagi comunicat Viitorul Astra , #Viitorul
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Comunicat dur remis de Gica Hagi ca urmare a meciului cu Astra: "E