Exclusiv Hagi negociaza vanzarea Viitorului: Suntem in discutii foarte avansate

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 11:32
16340 citiri
Exclusiv Hagi negociaza vanzarea Viitorului: Suntem in discutii foarte avansate
Foto: Hepta.ro

Gica Hagi a incheiat un sezon extraordinar cu Viitorul, in care a ajuns pe primul loc in Liga 1, iar acum negociaza vanzarea unui pachet de actiuni de la clubul constantean.

Directorul general al celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a dezvaluit in exclusivitate pentru Ziare.com ca Hagi poarta in aceste zile negocieri avansate pentru a ceda o parte din actiuni. Hagi ar urma sa ramana actionar la Viitorul chiar si dupa ce negocierile vor ajunge la final.

"Suntem in discutii foarte avansate pe aceasta tema. E vorba e si despre investitori romani, si din strainatate", a spus Cristian Bivolaru pentru Ziare.com, cu mentiunea ca mai multe detalii vor fi oferite cand partile vor parafa actele.

Chiar daca numele investitorilor nu este cunoscut momentan, Ziare.com a intrat in posesisa unor informatii cu privire la stadiul negocierilor.

Astfel, Hagi le-a propus investitorilor un proiect pe cinci ani, la finalul carora spera sa transforme echipa intr-una care sa lupte constant pentru castigarea campionatului.

De asemenea, Hagi a pus in timpul negocierilor conditia sa continue ca manager al clubului si dupa ce va semna actele.

Hagi spera sa primeasca un sprijin financiar, care sa-i permita sa nu mai vanda jucatorii pentru a sustine echipa, asa cum s-a intamplat in anii precedenti.

Cu un nucleu solid si omogenitate, Hagi e convins ca echipa sa va deveni mai puternica de la an la an.

Prima urmare a negocierilor: Viitorul nu mai vrea sa vanda pe nimeni

Un semn clar ca finalizarea negocierilor este aproape e reprezentat de schimbarea de strategie anuntata de clubul Viitorul.

Daca pana in aceasta iarna clubul traia din vanzarea jucatorilor importanti, de aceasta data lucrurile stau diferit. Bivolaru spune ca Viitorul si-a propus sa nu mai vanda niciun jucator, singura exceptie posibila fiind Razvan Marin.

"Strategia noastra este alta in momentul de fata: Vrem sa pastram pana in vara toti jucatorii, daca nu cumva va fi vreo oferta extraordinara pentru unul dintre ei. Chiar si Razvan Marin a spus ca si-ar dori sa continue cel putin pana la vara. Nici noi nu ne-am dori sa plece, dar daca va aparea o oferta deosebita o vom studia", a explicat Bivolaru pentru Ziare.com.

Viitorul a incheiat anul pe primul loc in Liga 1, cu doua puncte peste Steaua.

De asemenea, echipa de tineret este calificata in play-off-ul Ligii Campionilor, unde va intalni FC Copenhaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gica Hagi vanzare Viitorul, #Gica Hagi negociaza vanzare Viitorul , #Viitorul
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Hagi negociaza vanzarea Viitorului: Suntem in discutii foarte