Gica Hagi, despre meciul decisiv din Europa League

Joi, 17 August 2017, ora 10:01
3411 citiri
Gica Hagi, despre meciul decisiv din Europa League
Foto: Academia Hagi

Gica Hagi a declarat ca formatia pe care o pregateste are sanse egale de calificare in grupele Europa League cu gruparea austriaca Red Bull Salzburg.

''O calificare ar fi ceva fantastic. Ar fi ceva extraordinar, am face ceva nemaipomenit pentru un club asa tanar. Eu am convingerea ca ne putem califica, desi majoritatea oamenilor din Romania sunt circumspecti vizavi de sansele noastre. Eu am vazut meciurile (austriecilor - n. red.) si spun ca avem sansa noastra, egala cu a lor. Singurul dezavantaj mare e ca jucam al doilea meci in deplasare, care s-a vazut si la dubla cu APOEL'', a spus Hagi, potrivit site-ului oficial al clubului pe care il patroneaza.

''E un meci international, pentru calificarea in grupe (Europa League), o dubla importanta. Avem in comun anumite lucruri, doua echipe campioane, doua echipe tinere, doua echipe care joaca un fotbal ofensiv, lasand la o parte faptul ca noi am uitat sa mai marcam in ultima vreme. Sunt doua echipe agresive, cu spirit ofensiv, care intotdeauna incearca sa castige, cu o mentalitate buna, iar aceste lucruri ma fac sa cred ca o sa fie o dubla interesanta, frumoasa si speram ca noi sa iesim castigatori'', a mai spus antrenorul campioanei.

Apoi, Hagi a mentionat ca este increzator ca a reusit sa redreseze situatia de la Viitorul.

''Am incredere in echipa, am avut doua zile de pauza dupa o luna in care am jucat din trei in trei zile. Se pare ca lucrurile sunt bune, i-am vazut pe baieti cu entuziasm, motivati, abia asteapta sa intre pe teren si speram sa facem un meci foarte bun si un rezultat pozitiv, indiferent de scor, dar sa castigam, ar fi foarte bine'', a adaugat Hagi.

''Adversarul are o istorie mult mai mare decat noi, ani mai multi, bani mai multi, sunt puternici, cu experienta, dar speram ca tineretea noastra sa fie ne ajute sa facem un meci mai bun ca ei. (...) Adversarii au ritm si intensitate foarte bune si noi trebuie sa ne ridicam la acest nivel. (...) Nu avem nimic ce pierdut, din contra, trebuie sa jucam cu toata increderea si curajul pe care il avem'', a mentionat tehnicianul.

Hagi s-a referit si la jucatorii Romario Benzar si Dragos Nedelcu, transferati saptamana trecuta la FCSB: ''Acesta a fost, este si va fi obiectivul nostru, sa producem jucatori si luam decizii impreuna cu ei. Vindem jucatori, nu suntem noi primii care vindem, in toata lumea se vand jucatori, e un lucru normal. Vrem sa facem performanta, dar trebuie sa gasim solutii, nu sa ne lamentam ca au plecat doi jucatori, chiar daca ei au o valoare foarte mare''.

FC Viitorul o va intalni pe Red Bull Salzburg joi, de la ora 21,45, la Ovidiu, in prima mansa a play-off-ului Europa League. Returul va avea loc pe 24 august, la Salzburg.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Gica Hagi Viitorul, #Gica Hagi Viitorul Salzburg, #Viitorul Salzburg , #Viitorul