Hagi lanseaza acuzatii foarte grave: Sabotat de FRF?

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 22:53
6151 citiri
Hagi lanseaza acuzatii foarte grave: Sabotat de FRF?
Foto: Facebook/ Academia Hagi

Gica Hagi, patronul si antrenorul celor de la FC Viitorul, a lansat o serie de acuzatii foarte grave.

"Regele" lasa sa se inteleaga faptul ca ar exista o conspiratie impotriva sa la nivelul Federatiei pentru ca jucatorii tineri pe care ii formeaza sa nu fie convocati la loturile nationale

"Daca se considera ca la noi la club exista jucatori care sa fie luati, bine. Daca nu, nu. Nu o sa propunem jucatori la echipa nationala. Stiu ca am jucatori buni, precum Benzar, care e cel mai bun fundas dreapta din tara la ora actuala. In ultimele etape, a dat 3 pase de gol si doua goluri. A crescut, vine din mijlocas, deci poate juca si acolo. A fost capitanul echipei nationale la 92, dar trebuie sa aiba rabdare, sa munceasca.

Tase (Florin Tanase - n.red.) e al doilea golgheter roman al campionatului si nu e nici la tineret. Pentru cei de acolo, e accidentat. Daca Hora se duce la nationala mare si are 27-28 ani, Tase, care e al doilea golgheter roman, de ce nu e? Nu la echipa mare, nu la Under 21. E accidentat, e stramb. Daca joaca la o echipa care da cele mai multe goluri, care joaca frumos, ofensiv, care arata ceva, ca asa spuneti voi, presa, de ce nu e la lot? Asta e, saracul nu e bun. Trebuie sa fie un anumit numar de jucatori de la un club.

Manea nu joaca la echipa lui de club si e convocat. Boldor nu joaca la echipa lui si e capitan la tineret. Tiru a fost accidentat, dar a jucat si are mai multe minute decat Boldor si nu e convocat", a spus Hagi la DigiSport.

Acesta si-a continuat sirul acuzatiilor, insinuand ca jucatorii sai sunt sabotati si la loturile de juniori.

"La 99, toate schimbarile in ultima perioada au fost jucatori de la viitorul cu jucatori de la viitorul. Se schimba atacant cu mijlocas central sau cu fundas central", a mai precizat Hagi.

Viitorul lui Hagi da un singur jucator la nationala de seniori a Romaniei, pe Vlad Achim, desi se afla pe locul secund in clasamentul Ligii 1.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hagi FRF acuzatii, #Hagi jucatori nationala, #Hagi FRF scandal nationala , #Viitorul