Hagi pregateste trei lovituri care il vor umple de bani

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 08:40
4737 citiri
Hagi pregateste trei lovituri care il vor umple de bani

Lui Gica Hagi ii merge din ce in ce mai bine, proiectul Academiei sale de fotbal dovedindu-se un succes. "Regele" pregateste trei lovituri pe piata transferurilor, mutari care ii vor aduce bani multi in conturi.

Dupa numai un sezon cu Viitorul Constanta in Liga 1, Hagi culege roadele muncii sale. In iarna l-a vandut pe Gabi Iancu la Steaua iar in urma cu doar cateva zile a perfectat transferul lui Chitu in Franta, la Valenciennes.

In urma acestor vanzari de jucatori, "Regele" a incasat aproximativ 1,2 milioane de euro, insa nu se opreste aici!

Hagi pregateste alte trei transferuri de marca, pe bani frumosi.

Cel mai aproape de plecarea de la Viitorul este fundasul Mihai Balasa. Mai multe echipe se intereseaza de pustiul in varsta de 18 ani iar Hagi vrea sa primeasca in schimbul sau cel putin jumatate de milion de euro.

"Balasa e un jucator curtat, e enervant de tanar, dar s-au interesat multi de el si cred ca va face un pas important", a explicat Hagi la DolceSport.

Un alt transfer poate fi cel al atacantului Vlad Rusu, dorit si el de oficialii lui Valenciennes langa Chitu. In fine, mijlocasul Romario Benzar este monitorizat de un an de o alta grupare din Franta, Sochaux, care este gata sa dea asaltul final in zilele urmatoare.

Rusu si Benzar ar aduce echipei lui Hagi inca un milion de euro.

Daca mutarile se vor realiza, "Regele" va incasa in numai jumatate de an aproape 3 milioane de euro din transferuri, amortizand o buna parte din investitia de 10 milioane de euro facuta in Academia de langa Constanta.

Schimba strategia la Viitorul?

Totusi, Hagi pare gata sa schimbe strategia Viitorului Constanta. El cauta in aceasta perioada o comunitate locala care sa sprijine echipe, vorbindu-se insistent despre mutarea formatiei la Voluntari sau la Buzau.

In ceea ce priveste lotul de jucatori, se pare ca Gica nu mai vrea sa aiba emotii cu retrogradarea si in sezonul urmator, asa ca se va baza pe mai putini jucatori tineri, urmand a incerca sa aduca si fotbalisti maturi, cu experienta.

Viitorul Constanta a avut in campionatul recent incheiat cea mai mica medie de varsta a jucatorilor din lot, undeva la mai putin de 23 de ani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hagi transferuri Viitorul, #Hagi vinde jucatori, #Hagi bani fotbal , #Viitorul