Sicane intre FCSB si Viitorul la TAS: Ultimele noutati

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 15:15
5615 citiri
Sicane intre FCSB si Viitorul la TAS: Ultimele noutati
Foto: Facebook/Gheorghe Hagi

Titlul sezonului 2016/2017 va fi decis de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar FCSB si Viitorul se folosesc de toate tertipurile.

Directorul general al celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a prezentat ultimele noutati de la TAS.

"FCSB a schimbat limba din engleza in franceza, pentru ca arbitrul lor este francez. Partile isi aleg judecatorii si cel de-al treilea e numit de TAS. Acesta a fost motivul invocat, eu cred ca motivele reale sunt altele. Au fost sicane fata de celelalte parti, stiindu-se ca respectivele parti au probleme in exprimarea in franceza, in a-si pregati apararile in limba franceza. Trebuie sa apeleze la traducatori. Sunt puncte comune intre Viitorul, LPF si FRF, dar apararile le face fiecare separat", a spus Bivolaru la Digi Sport.

"Primul termen nu se stie cand va fi. Termenul limita pentru trimiterea apararilor este 5 iulie, dar deja Federatia a cerut un termen suplimentar, o perioada suplimentara de 7 zile. TAS va decide daca va acorda aceste 7 zile. Am respins doleanta lor de a se judeca in sistem de urgenta. E un proces care nu trebuia sa apara", a continuat acesta.

  • Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

    Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si cere ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar castiga titlul.

    I.G.

    Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
    Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
    Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
    #FCSB Viitorul titlu TAS , #Viitorul