Ziare.com

Trei primari importanti il fac pe Ialomitianu mincinos

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 23:39

   

Trei primari importanti il fac pe Ialomitianu mincinos
Presedintele Asociatiei Municipiilor, primarul Tudor Pendiuc, sustine ca nu a semnat vreo adresa in care sa ceara cresterea nivelului la care pot fi majorate taxele locale de catre consiliile locale la 50%.

Pendiuc, primarul pesedist al municipiului Pitesti, a negat astfel cum ca ar avea vreo legatura cu subiectul invocat de ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu. De asemenea, secretarul general al Asociatiei Muncipiilor, Aurel Simionescu, primarul orasului Braila, sustine ca acest subiect nu a fost abordat in reuniunile asociatiei.

In plus, presedintele Asociatiei Oraselor, Teodor Dumitru Banciu, primarul liberal al orasului sibian Saliste, a transmis o adresa catre Ministerul de Finante in care subliniaza faptul ca nu sustine o majorare a taxelor locale cu 50%.

USL solicita demisia lui Ialomitianu

Uniunea Social Liberala solicita demisia de urgenta a ministrului Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, deoarece acesta a mintit in legatura cu presupusa cerere de majorare a taxelor si impozitelor locale venita din partea primarilor.

Potrivit Opozitiei, ministrul Gheorghe Ialomitianu "a mintit in fata intregii tari", iar in acest moment are datoria morala de a-si prezenta demisia.

Impozitele si taxele nu se modifica

Impozitele si taxele raman la nivelul anului 2011, cu exceptia accizelor, a anuntat marti seara ministrul Finantelor Publice Gheorghe Ialomitianu. "Pentru anul 2012 nu modificam impozitele si taxele. Le mentinem la nivelul anului 2011, cu exceptia accizelor, care trebuiau sa fie modificate ca sa respectam calendarul convenit cu UE in 2004", a explicat ministrul.

Ialomitianu a precizat ca Guvernul a respins solicitarea autoritatilor locale, de majorare a taxelor. El a precizat ca cererea transmisa catre MAI a fost semnata de trei persoane, reprezentanti ai autoritatilor locale: Emil Draghici, presedintele Asociatiei Comunelor, Teodor Dumitru Baciu, presedintele Asociatiei Oraselor, si Tudor Pendiuc, presedintele Asociatiei Municipiilor.

Sursa: rNews

Articol citit de 1819 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Minciuna a devenit un lucru nelipsit din discursul politic al...

...domnilor Basescu si Boc, dar si al altor fruntasi portocalii! Nu le mai este nici macar rusine de maniera flagranta in care induc in eroare milioane de oameni! A devenit aproape fireasca contrazicerea azi a tot ce s-a afirmat ieri! Ma indoiesc ca dl. Ialomilitzianu va avea de suferit din cauza ca a respectat traditzia partidului din care face parte! Iar romanii au o memorie foarte scurta, pana dupa Anul Nou vor uita si acest incident, ca atatea altele!

 
 

mincinos l-a fact masa si tatsu si PDLul

Primari nu au facut altceva decit au confirmat ca minte de ingheata apele . Jos PDLul jos cu asa ministri

Cu siguranta lui Ialomiteanu i s-a aruncat o pisica moarta in curte,

...altfel e complet exclus sa fi comis o prostie gratuita si sa numeasca o persoana aiurea cu buna stiinta!
Omului i s-a intins o cursa sau a fost victima unor malinterpretari. E chestie de logica elementara...

 

stan si bran

ai mintea in palarie. un ministru trebuie sa isi asume raspunderea pe ceeace zice. fie ca norvegia ar un presedindte, fie ca primari vor mariri de taxe. altfel e ori incompetemt, ori mincinos. oricum, ambele trasaturi pedelachee sunt raspandite in guverne si prezidentie.

"Trei primari de frunza verde, izma creata"

Paraleli cu economia si finantele folosesc limbajul suburban pentru a discredita competenta profesionala a Ministrului de Finante Ialomiteanu.
Limbajul si cuvintele acestor trei reprezentati locali USL, seamana aidoma vocabularului utilizat de sefii lor supremi.

 

Succesul remarcabil al ministrului Ialomitianu ii turbeaza pe USL-as

Evident,daca un ministru al puterii castiga recunoastere internationala pentru modul in care a gestionat finantele in perioada dificila ,trebuie balacarit,desfintat si demis!!!!
Aceasta atitudine face parte din "patriotismul"mafiei rosii constituita in USL!
Se incearca orice murdarie ,ca cea prezenta ,prin care sunt citati trei reprezentanti ai "opozitiei"
care neaga faptul ca ar fi semnat o cerere pentru cresterea taxelor locale!
Ca si cum ei ar fi fost solicitati de putere in acest sens!!!
Si apoi,trei usl-asi reprezinta practic zero din totalul edililor din Romania!
In ultima instanta cererea respectiva putea sa fie rezultatul unor consultari verbale cu o multime de primari si reprezentanti ai primariilor.Evident nu cei inregimentati in USL!
USL face ceeace stie:circ!Teo

 

USL-ule,

mai depune o motiune.Ca altceva......?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor