Gigi Netoiu a trecut de la PP-DD la UNPR

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 13:03
1531 citiri
Gigi Netoiu a trecut de la PP-DD la UNPR
Foto: Realitatea TV

Deputatul Gheorghe Netoiu s-a inscris in UNPR. Netoiu a fost pana acum membru al PSD si PP-DD.

"Incepand din data de 21 iunie a.c., Gheorghe Netoiu va activa in UNPR, grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor", a anuntat UNPR intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

La auzul acestei vesti, deputatul PP-DD, Daniel Fenechiu, a declarat ca Gigi Netoiu "face parte din categoria oamenilor care au reusit sa treaca de vigilenta organizatiilor locale".

"UNPR incearca sa recupereze oameni care au fost in structurile lor, au oferte care tin de business, de contracte, de pozitii in structurile administratiei publice", a declarat Fenechiu la B1TV.

Netoiu: Politica este mai necinstita decat fotbalul, voi lua masuri

In decembrie 2012, intrebat daca exista riscul ca unii parlamentari PP-DD sa plece la celelalte formatiuni politice, Gigi Netoiu a spus ca "nu, niciunul". Raspunzand la o alta intrebare si anume, daca politica este mai complicata decat fotbalul, Gigi Netoiu a spus ca "mai complicata, nu, dar mai necinstita, da".

Intrebat astfel de ce a mai intrat in politica, el a spus ca vrea sa scoata la suprafata ce este "necinstit".

"Vrem sa mai scoatem si noi din ce este necinstit, sa mai scoatem si noi la suprafata. Eu cred ca sunt unul dintre parlamentarii cel mai bine informati, cu experienta in afaceri si de obicei cunosc si spectrul asta politic, atunci eu sper din tot sufletul sa aratam ca se poate face si altfel politica si inca o data va spun, sa se fure cat mai putin", a conchis Gigi Netoiu.

Pana acum au plecat 16 deputati si doi senatori din PP-DD.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Gigi Netoiu UNPR, #Gigi Netoiu deputat, #Gigi Netoiu PP DD , #stiri Gheorghe Netoiu