Netoiu: Politica este mai necinstita decat fotbalul, voi lua masuri

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 19:00
2491 citiri
Netoiu: Politica este mai necinstita decat fotbalul, voi lua masuri

Deputatul Gigi Netoiu a declarat marti la Parlament ca parlamentarii PP-DD au in vedere luarea unor masuri prin care "sa nu se mai fure atat de mult", sustinand astfel ca politica este mai "necinstita" decat fotbalul, iar acest lucru este posibil doar cu acordul politicienilor.

"Sunt lucruri care trebuie, din punctul meu de vedere fiind foarte multe partide in USL, cred ca sunt masuri urgent de luat. Prima data costul la incalzire pentru ca oamenii deja opresc caloriferele", a spus el. Fiind intrebat ce initiative legislative va propune, Netoiu a spus ca primele vizeaza agricultura, iar in al doilea rand "sa nu se mai fure atat de mult".

"Prima data vedem pe agricultura si in al doilea rand sa nu se mai fure atat de mult, pentru ca dumneavoastra stiti ca se fura, aproape 30 de miliarde pe an si acesti bani nu se pot fura decat cu acordul politicului. Eu sper ca impreuna cu cei 68 de deputati (PP-DD n.r.) sa putem sa facem o opozitie reala. 68 nu sunt chiar asa de putini pentru ca sunt si conglomeratul asta la USL unde sunt cinci sau sase partide, o sa vedem ce se va intampla pentru ca este foarte greu si pentru domnul Ponta sa ii multumeasca pe toti", a fost raspunsul lui.

Intrebat daca exista riscul ca unii parlamentari PP-DD sa plece la celelalte formatiuni politice, deputatul a spus ca "nu, niciunul". Raspunzand la o alta intrebare si anume, daca politica este mai complicata decat fotbalul, Gigi Netoiu a spus ca "mai complicata, nu, dar mai necinstita, da". "Mai complicata nu, dar mai necinstita da", a fost raspunsul lui.

Intrebat astfel de ce a mai intrat in politica, el a spus ca vrea sa scoata la suprafata ce este "necinstit". "Vrem sa mai scoatem si noi din ce este necinstit, sa mai scoatem si noi la suprafata. Eu cred ca sunt unul dintre parlamentarii cel mai bine informati, cu experienta in afaceri si de obicei cunosc si spectrul asta politic, atunci eu sper din tot sufletul sa aratam ca se poate face si altfel politica si inca o data va spun, sa se fure cat mai putin", a conchis Gigi Netooiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi Netoiu politica necinstita fotbal, #Gigi Netoiu parlamentar PP DD, #Gigi Netoiu furat parlamentari , #stiri Gheorghe Netoiu
Comentarii
Poza Alan Ritzi
Alan Ritzi
rank 4
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Sau, sa se fure, dar mai organizat