Aberatia zilei: A ascuns documente in pantaloni, ca sa-si scape tatal

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 16:44
8185 citiri
Aberatia zilei: A ascuns documente in pantaloni, ca sa-si scape tatal
Foto: captura YouTube / Ziarul de Iasi

Ilinca Nichita (foto dreapta), fiica cea mica a primarului suspendat al Iasiului, si-a indesat in pantaloni, pe sub bluza, 14 documente si o agenda, intr-o incercare disperata de a-si salva tatal din mainile procurorilor DNA care perchezitionau domiciliul lui Gheorghe Nichita.

Incidentul s-a petrecut anul acesta, pe 30 aprilie, in timpul unei perchezitii desfasurate la vila din Iasi a fostului lider judetean al PSD, dar el a fost tinut secret de avocatii acestuia, informeaza Adevarul.

Informatia apare insa in procesul verbal privind perchezitia respectiva si se afla la dosarul in care, in aceeasi zi, Gheorghe Nichita a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat in arest la domiciliu.

Conform sursei citate, Ilinca Nichita a asistat la descinderi in calitate de persoana de incredere a celui perchezitionat. Fiica edilului pesedist s-a comportat atat de ciudat, incat le-a atras atentia ofiterilor prezenti, care au decis sa o perchezitioneze corporal, operatiunea fiind efectuata de o femeie.

In procesul verbal se mentioneaza ca sub bluza, in pantaloni, fata lui tata dosise 14 documente si o agenda de culoare neagra, care au fost ridicate de anchetatori si depuse la dosar.

Cum se marita fiica primarului din Iasi, cum se renoveaza starea civila - Ponta merge la nunta (Video)

Tentativa de a le trage o teapa procurorilor DNA a fost ascunsa opiniei publice de avocatii primarului-suspendat al Iasiului, care imediat dupa finalizarea perchezitiilor au declarat ca anchetatorii au ridicat de la vila din Copou doar un laptop, un reportofon si trei stick-uri de memorie.

Daca despre "Nichita tatal" se stie ca se afla in spatele gratiilor, fiind arestat preventiv intr-un alt dosar, dupa ce ar fi cerut mita 10% dintr-un contract de 69 de milioane de lei, despre "Nichita fiica" nu exista nicio informatie legata de vreo eventuala sanctiune data pentru fapta comisa.

In schimb, se stie ca Ilinca Nichita este notar public. Cu alte cuvinte, licentiata in drept. Ca si avocatul Victor Ponta, doctor in drept, trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor. Ca si avocatul Dan Sova, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu, fals in inscrisuri, evaziune fiscala si spalare de bani si aflat la un pas de retinere pentru trafic de influenta. Ca si Darius Valcov, arestat preventiv, apoi pus sub control judiciar si acuzat in trei dosare de mai multe infractiuni de coruptie, printre care luare de mita si trafic de influenta.

Ce-or fi invatat toti acestia in facultate si cum or fi trecut examenele de-au ajuns sa trateze legea cu atata dispret este un mare mister.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#fiica Nichita ascuns documente pantaloni, #Ilinca Nichita ascuns documente, #Gheorghe Nichita arest fiica , #arest