Despre clanul Nikita si alte gasti din Romania (Opinii)

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Marti, 05 Mai 2015, ora 20:20
10267 citiri
Despre clanul Nikita si alte gasti din Romania (Opinii)
Foto: Captura Youtube/Stiri pe Surse

E o poveste ce se intampla in Iasi in aceste zile. Se intampla de mult timp si, cu siguranta, nu doar la Iasi. De acolo au aparut doar unele ingrediente de cancanuri de prin budoarul edilului, picanterii plasate intre comic, penibil si revoltator.

Totul invaluit intr-un strat gros de activitate infractionala extrem de grava in forma continua sustinuta de si prin diverse institutii ale statului care, culmea, ar fi trebuit sa lupte impotriva unor astfel de fenomene.

Cazul lui Gheorghe Nichita, primarul orasului Iasi, a fost presarat cu atat de multe epitete ca nu stii de unde sa alegi. Ce e mai "socant" sa auzi - ca Gheorghe si-a lovit iubita fiind turbat de gelozie sau ca un primar dintr-un mare oras din Romania pune Politia Locala pe urmele iubitei, framantat fiind de o pasiune care "depasea limitele normalului", asa cum a reusit sa impresioneze si instanta care a decis sa-l puna doar sub control judiciar:

"Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultatii de Psihologie din Iasi. Nu crede ca trebuie sa fie arestat pentru o pasiune umana, pe care incearca sa o amelioreze si sa o vindece".

Eu sunt curios daca nu s-or fi intrebat judecatorii aia care au luat decizia lasarii lui Gheorghe in libertate, si daca da ce raspuns au primit, cum incerca domnul primar sa isi "amelioreze si sa vindece" boala de care suferea? Daca nu s-au intrebat deloc, tind sa cred ca au o problema de judecata. Daca s-au intrebat si raspunsurile primite sustin ideea ca in libertate fiind Gheorghe Nichita nu reprezinta un pericol public, atunci e in regula, se admite.

Daca nu s-au gandit ca mijloacele prin care primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, se trata de boala sa tocmai punand masinile si angajatii Politiei Locale sa-i urmareasca iubita nazdravana si, cum zic altii, pe baietii clanului mafiot al Cordunenilor sa o "fileze" prin metodele lor specifice, atunci iarasi avem o problema de judecata. Pentru ca bunul simt spune ca exact asa se trata Gheorghe Nichita de boala sa - punand institutiile pe care le avea in control sa-i rezolve problemele personale.

Victor Ponta nu a considerat ca asta ar fi o prea mare problema. Si ce daca pune politia pe urmele altei amante? Corect. La noi pare sa nu fie un capat de lume. In mod normal, intr-o tara cat de cat bine la cap, astfel de fapte si declaratii sunt urmate de demisii instant. La noi e prilej de cancan national.

Speculatii se pot face fara numar, de la cum se pot intampla astfel de fapte intr-unul dintre cele mai mari orase din tara, cand e cat se poate de clar ca Nichita se folosea cel putin de Politia Locala cand si cum avea el chef? Pentru a ajunge in punctul asta, trebuie sa fi fost multi ani in care primarul sa fi lucrat pentru a face niste biete sclave din politie si cine stie ce alte servicii si institutii ale statului.

Intrebarea e: Cat din restul tarii functioneaza la fel si pana unde ajung asemanarile? Si mai ales de ce baietii destepti de la centru nu s-au lepadat de ei, cand stiau prea bine ce se intampla acolo?

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Gheorghe Nichita amanta spionat politie, #Gheorghe Nichita clanuri mafiote spionat amanta, #Gheorghe Nichita psiholog pasiune amanta , #DNA