Gheorghe Nichita: Nu stiam ca a te indragosti este un delict. Sotia imi este prietena (Video)

Vineri, 08 Mai 2015, ora 16:05
6576 citiri
Gheorghe Nichita: Nu stiam ca a te indragosti este un delict. Sotia imi este prietena (Video)
Foto: B1TV

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, spune ca nu stia ca dragostea e un "delict" si spera ca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti vor respinge recursul facut de procurorii DNA, care cer arestarea sa preventiva in dosarul in care este acuzat ca si-a spionat iubita folosind politisti si bani de la primarie.

"Sper sa raman in libertate, pentru ca asa trebuie sa fie (...) Sunt sub control judiciar, nu va pot raspunde la toate intrebarile pentru ca ele vizeaza si alti oameni din dosar. Am vazut procurorii cum lucreaza, imediat gasesc solutii pentru faptul ca nu respecti controlul judiciar.

Nu am stiut ca in Romania a te indragosti de o femeie insemna un delict sau daca i se aprind calcaiele unui barbat divortat, este un delict. Restul e cancan", le-a spus Gheorghe Nichita jurnalistilor la iesirea din sala de judecata si inainte de pronuntarea deciziei magistratilor.

Nichita si sefii Politiei Locale Iasi au recurs la "la mijloace specifice de tip mafiot" - referat DNA

Pentru ca un jurnalist i-a spus ca Iasiul e plin de femei frumoase, si l-a intrebat cum se face ca si-a pierdut cumpatul, Gheorghe Nichita a replicat razand: "Dvs. nu stiti ce inseamna dragostea".

Gheorghe Nichita a refuzat sa comenteze acuzatiile aduse de iubita sa, Adina Samson, care a sustinut ca a fost batuta si agresata verbal. "Nu raspund la asemenea provocari", a replicat Nichita.

Amanta terorizata a primarului Nichita: M-a lovit ca n-am vrut sa-i accept cererea in casatorie

Parintii fetei terorizate de Nichita: A facut o obsesie pentru ea nemernicul. E psihopat asta!

Pe de alta parte, Nichita a declarat ca a fost decizia sa se autosuspende din toate functiile detinute in PSD.

"A fost decizia mea, nu am vrut sa duc partidul in acest scandal. Nu mi-e usor dupa 9 ani (...) Nu mi-am dat demisia, m-am autosuspendat (...) In clipa in care am luat decizia, am vorbit cu Rovana Plumb si cu Victor Ponta. Am spus ca ma autosuspend, le-am spus de ce, le-am urat succes in activitate", a declarat fostul vicepresedinte al PSD, adaugand ca spera ca "dupa ce se vor rezolva problemele" sa poata reveni la activitatea de partid.

Intrebat de jurnalisti cum apreciaza faptul ca sotia sa (de care a divortat anul trecut) si fetele sale au venit la proces sa il incurajeze, Gheorghe Nichita a raspuns: "Sotia mea imi este o prietena foarte buna si tot timpul i-am spus ca este sotia mea".

Primarul Iasiului a refuzat sa spuna daca il cunoaste sau nu pe Daniel Horodniceanu, seful DIICOT Iasi avizat de CSM pentru preluarea conducerii centrale a DIICOT.

"Am fost cu dvs atat de elegant, nu ma bagati in alte chestiuni care nu ma privesc", a replicat el.

Horodniceanu a primit avizul CSM pentru sefia DIICOT - Ce spune despre o intalnire cu Nichita

In schimb, liderul autosuspendat al PSD Iasi i-a urat succes liderului PNL Iasi, Cristian Adomnitei, presedintele consiliului judetean retinut de procurorii DNA joi seara si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

"Imi pare foarte rau, ii tin pumnii si sper sa fie eliberat", a declarat Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita a fost prezentat vinerea trecuta de DNA instantei cu propunere de arestare preventiva, insa judecatorul de la Tribunalul Bucuresti a decis sa nu il trimita dupa gratii, ci sa fie cercetat sub constrol judiciar. Decizia a fost atacata cu recurs de procurorii DNA.

DNA il acuza pe edil de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Gheorghe Nichita DNA arest, #Gheorghe Nichita recurs arestare , #DNA