Parintii fetei terorizate de Nichita: A facut o obsesie pentru ea nemernicul. E psihopat asta!

Marti, 05 Mai 2015, ora 22:40
9146 citiri
Parintii fetei terorizate de Nichita: A facut o obsesie pentru ea nemernicul. E psihopat asta!
Foto: Romania TV

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze.

Tatal Adinei Samson, sefa Serviciului pentru Managementul Calitatii din Primaria Iasi, a declarat, marti, presei ca n-au fost de acord cu relatia fiicei lor cu edilul iesean, barbatul povestind cum era urmarita tanara de catre Politia Locala, inclusiv cand venea la apartamentul parintilor din cartierul iesean Nicolina.

De ce a scapat primarul Iasiului de arest: A fost interesat doar de iubita, cu care a avut "o relatie fluctuanta"

"Eu acum am inteles ce cautau doua masini de la circulatie, undeva la un colt al blocului, ca-i cu sens unic. Ce urmareau? Hoti, soferi care intra pe sens unic? Din 2013 era urmarita fiica noastra. El a facut o obsesie", a declarat tatal Adinei Samson.

Barbatul mai spune ca fiica lor a incercat sa plece din primarie si sa se angajeze la o firma, dar ca Nichita ar fi facut presiuni pentru a nu fi angajata.

"Ea a vrut sa plece de anul trecut, din octombrie, la o societate, undeva, sa-si gaseasca ceva mai bun. A depus CV-ul, au chemat-o la interviu, are si ea o facultate, are doua masterate... Are 33 de ani, a facut management si comunicare, deci stie meserie, nu-i venita asa. A doua zi a dat telefon la firma nemernicul asta si i-a zis sa n-o angajeze. Si i-a zis si ei: in Iasi nu ai ce cauta, nu te angajeaza nimeni", a declarat tatal Adinei Samson.

Stenograme de tot rasul in dosarul Nichita: Cum a pus primarul gelos toata Politia din Iasi pe urmele iubitei

S-a imbolnavit din cauza primarului

El a mai spus ca din cauza problemelor in relatia cu Nichita fiica lor s-a imbolnavit.

"A imbolnavit-o nenorocitul asta, a imbolnavit-o psihic. M-am dus eu cu mancare la ea la spital si venise, acolo, chipurile o prietena sa o vada. O urmarea primarul sa vada ce face si in spital. Erau prietene puse de el, ca s-o traga de limba si sa-i spuna lui exact unde se duce. E psihopat asta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce sa-i faci. Ma duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea sa mearga singura si ei ii pierdeau urma si trimiteau orice politist aici sa o urmareasca", a declarat tatal Adinei Samson.

Mama tinerei sustine ca fata s-a imbolnavit din cauza stresului si ca Adina Samson il va da in judecata pe Nichita.

Intrebati de ce nu au intervenit in relatia fetei lor cu Nichita, parintii au spus ca si-au dat seama tarziu de drama prin care trece fiica lor.

Nichita sustine ca a apelat la psiholog - pasiunea pentru iubita lui depasea limitele normalului

"Am banuit pana la urma. Si i-am zis du-te la Parchet. Si s-a dus la Parchet. Parchetul nu a facut nimic. Primarul a jurat pe Biblie ca nu ii mai face nimic. Dar problemele au continuat", a declarat tatal Adinei Samson.

Parintii mai spun ca tanara detine si inregistrari din care rezulta ca Nichita o ameninta, inregistrari care, potrivit acestora, au fost depuse la dosarul aflat la DNA.

Procurorii DNA au dispus, vinerea trecuta, inceperea actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita.

Ulterior, Tribunalul Bucuresti a decis ca Gheorghe Nichita va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie retinuti joi seara de procurorii DNA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#parinti iubita Nichita, #iubita Nichita obsesie , #DNA