Pinalty, despre prezidentiabilul PDL: Nu vad sa avem un invingator

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 14:59
3264 citiri
Pinalty, despre prezidentiabilul PDL: Nu vad sa avem un invingator

Presedintele PDL Neamt, primarul Gheorghe Stefan zis Pinalty, crede ca in acest moment partidul sau nu are niciun om capabil sa castige alegerile prezidentiale din 2014.

"Problema e ca deocamdata nu pot sa spun nimic, nu vad un om care ar putea fi invingator", a spus edilul de Piatra Neamt pentru Ziare.com.

Intrebat daca are aceeasi parere si despre un candidat din afara partidului, precum Mihai Razvan Ungureanu, Stefan a raspuns ca da.

El a adaugat ca inca incearca sa isi faca o opinie in privinta temei prezidentiabilului, dat fiind ca situatia e complicata.

In opinia sa, PDL ar trebui sa faca o opozitie ferma la USL daca vrea sa creasca in sondaje.

In ultimele zile, mai multe figuri importante ale PDL s-au aratat de parere ca prioritatea partidului e gasirea unui candidat la presedintia Romaniei, in 2014.

Ioan Oltean(PDL): Trebuie gasit un prezidentiabil pana la vara

"Toata lumea e constienta de necesitatea identificarii unui candidat. Pana in vara va trebui sa avem un nume, e nevoie de cel putin un an de pregatire", a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, pentru Ziare.com.

Secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, a vorbit chiar despre faptul ca trebuie stabilit un calendar pentru identificarea celui mai potrivit nume.

"Evident ca PDL are aceasta responsabilitate in perioada urmatoare si vom vedea cand vom stabili un calendar si pentru asa ceva. Dupa parerea mea, trebuie stabilite criteriile mai intai si dupa aceea gasita o formula pentru ca intr-adevar 2014 nu este foarte departe si este obligatia noastra sa gasim si cel mai bun candidat pentru prezidentialele din 2014", a spus Flutur.

Fostul prim-vicepresedinte Cristian Preda considera si el gasirea unui candidat drept prioritatea PDL.

"Nu stiu daca va exista cu adevarat o Conventie. Cred ca exista niste urgente in momentul asta pentru Partidul Democrat Liberal si urgenta cea mai clara este cea legata de un candidat la prezidentiale. Noi tot spunem ca Antonescu nu-i bun, dar lumea asteapta sa spunem si pe cine ii vom opune lui Antonescu!", a declarat Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gheorghe Stefan prezidentiabil PDL, #PDL candidat presedintie 2014 , #stiri Gheorghe Stefan