Ziare.com

Dosarul Transferurilor: FIFA si UEFA reactioneaza in cazul Gica Popescu

Luni, 24 Februarie 2014, ora 18:11

   

Dosarul Transferurilor: FIFA si UEFA reactioneaza in cazul Gica Popescu
Posibila condamnare a lui Gica Popescu in Dosarul Transferurilor ridica un semn de intrebare asupra dreptului pe care acesta il va mai avea de a candida pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Procurorii au cerut ca Gica Popescu sa fie condamnat la inchisoare cu suspendare, motiv pentru contracandidatii sai de la FRF sa anunte ca vor contesta un eventual mandat castigat pe 5 martie.

Totusi, reprezentantii UEFA si FIFA au precizat ca nu se vor implica in alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei.

"UEFA nu se va implica, daca statutul FRF accepta un presedinte care o are o pedeapsa cu suspendare. E un subiect ce intra sub jurisdictia forului de la Bucuresti. UEFA poate actiona daca este implicat un membru al Comitetului sau Executiv sau un angajat", este pozitia UEFA, potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

"FIFA nu poate comenta, nu putem face speculatii asupra unei situatii ipotetice, care trebuie analizata in primul rind din perspectiva regulamentului FRF", au comentat si oficialii FIFA.

Gica Popescu va afla marti dimineata, in direct pe Ziare.com, sentinta din Dosarul Transferurilor.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4083 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

C.S.-ule sunteti tare

Parca il si vad pe Gica Popescu tremurand si stand in fata calculatorului tot dand actualizare pe ziare.com ca sa-si afle sentinta. ("Gica Popescu va afla marti dimineata, in direct pe Ziare.com sentinta din Dosarul Transferurilor.")

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor