Dragomir da cartile pe fata. Iata de ce nu-l mai sustine pe Gica Popescu

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 13:08
3124 citiri
Dragomir da cartile pe fata. Iata de ce nu-l mai sustine pe Gica Popescu

Dumitru Dragomir a decis sa dea cartile pe fata si sa dezvaluie de ce nu il va mai sustine pe Gica Popescu la alegerile FRF de anul viitor.

"Corleone" marturiseste ca a fost deranjat de sprijinul acordat de Popescu rivalului sau de la alegerile pentru conducerea LPF, Gino Iorgulescu.

Totusi, Dragomir sustine ca nu ii va pune bete in roate "Baciului" si ca va colabora cu acesta in cazul in care ambii vor iesi invingatori la alegeri.

"Eram una din piesele importante pentru Gica Popescu, va garantez. Indiferent de ce-i spun altii. Stiind atat de multe, eu sunt periculos de bun la televiziune. Sunt de temut in dialog cu oricine. Chiar daca nu pot sa influentez, pot sa ajut. Nu il mai sustin pe Gica Popescu. L-am apreciat ca sportiv, dar m-am detasat de el.

L-am sustinut pentru ca sunt prieten cu Giovani Becali si pentru ca Mircea Sandu mi-a spus mi-a spus sa-l sustinem, ca e cea mai buna solutie. Dar daca am vazut ca el vrea schimbarea mea de la Liga ar trebui sa fiu schizofrenic sa-i dau apa in desert dusmanului care vrea sa bage cutitul in mine. Nu o sa-i fac niciun rau, l-am apreciat, dar am terminat", a spus Dragomir.

Reactia lui Gica Popescu dupa atacul lui Dragomir

Presedintele Ligii nu s-a putut abtine si l-a atacat din nou pe Popescu.

"Ca sa ocupi un post cu o asemenea raspundere trebuie sa stai macar un an langa cel care conduce ca sa vezi cu ce se mananca. Ori el nu a rezistat nici sase luni la UEFA. De ce l-am acuzat? Ca vrea sa falimenteze Federatia? Pai e o stare de fapt, a falimentat afaceri", a mai spus Dragomir.

Dragomir ii declara razboi lui Gica Popescu

Presedintele Ligii i-a declarat razboi lui Gica Popescu dupa ce acesta din urma a declarat ca si-ar dori schimbarea lui Dragomir.

Momentul adevarului pentru "Corleone" va veni in data de 14 noiembrie, atunci cand Adunarea Generala a LPF va vota numele noului presedinte.

Dragomir si Gino Iorgulescu se lupta pentru acest post.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Dragomir Gica Popescu alegeri FRF, #alegeri FRF 2014, #alegeri LPF 2013, #Dragomir declaratii Gica Popescu , #FRF