Ziare.com

FRF a modificat regulamentul pentru a dezafilia scoala de fotbal Gica Popescu

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 08:46

   

FRF a modificat regulamentul pentru a dezafilia scoala de fotbal Gica Popescu
Federatia Romana de Fotbal a modificat special regulamentul pentru a putea dezafilia Scoala de Fotbal "Gica Popescu".

Conflictul dintre cele doua parti a luat proportii dupa ce gruparea olteana a atacat in civil deciziile comisiilor federale.

Potrivit forului condus de Mircea Sandu, fostul international Gica Popescu trebuie sa plateasca 300.000 de euro clubului Dunarea Galati pentru transferul juniorului Bogdan Gavrila la AS Roma, informeaza Gazeta Sporturilor.

Pentru a exclude scoala "Gica Popescu", FRF a modificat in secret regulamentul privind statutul si transferul jucatorilor: "In cazul in care clubul nu isi executa obligatiile in termen de 30 de zile de la raminerea definitiva si executorie a hotaririi, va fi sanctionat cu neprogramarea echipelor in competitii oficiale si cu interzicerea dreptului de a transfera jucatori".

Desi se mentioneaza ca a intrat in vigoare la 22 ianurie 2010, aceste modificari au aparut abia marti pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

"Am aflat marti de la avocatii mei despre modificarile pe care le-au facut in regulament cei de la Federatie. Nu e in regula. FRF e intr-o mare culpa. Daca lucrurile erau simple, comisiile ar fi luat pina acum de 10 ori o decizie. Justitia va hotari, pentru ca Federatia nu poate sa faca ce vrea de capul ei. Trebuie sa se alinieze legilor acestei tari", a declarat fostul capitan al Barcelonei.

Scoala de Fotbal Gica Popescu ocupa, la finalul turului, locul 10 in Liga a IV-a Dolj.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2011 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor