Gica Popescu traieste un cosmar

Sambata, 03 Martie 2012, ora 11:30
6234 citiri
Gica Popescu traieste un cosmar

Au mai ramas doar trei zile pana cand judecatorii vor anunta pedepsele pentru inculpatii din Dosarul Transferurilor, iar inculpatii nu mai au liniste.

Este si cazul lui Gica Popescu, fostul international marturisind ca nu mai are somn noaptea din cauza sedintei care va avea loc pe 6 martie.

"E normal ca nu poti sa stai linistit cand astepti o decizie penala. Ma macina foarte tare, am muncit toata viata pentru ce? Sa ajung la tribunal? Sunt nevinovat suta la suta, dar din pacate doar eu si Dumnezeu stim asta. Dumnezeu mi-e martor ca nu am nicio vina", a afirmat Gica Popescu.

Inculpatii, care sustin ca sunt nevinovati, se tem sa nu fie dati exemplu in an electoral. Gica Popescu spulbera aceasta varianta, dar spune ca va merge pana la CEDO daca va fi gasit vinovat.

"Refuz sa cred ca la peste 20 de ani de la Revolutie, in Romania se mai pot da verdicte politice. Si chiar daca ar fi asa, am alte variante de atac. Merg si la CEDO", a explicat Popescu.

In cazul in care va fi gasit nevinovat, Gica Popescu isi doreste sa revina in fotbal, tintind postul de presedinte al FRF.

"Niciodata nu am renuntat definitiv la aceasta chestiune si niciodata nu am spus ca problema alegerilor la federatie este una inchisa. Mai sunt doi ani pana atunci, e un pic cam devreme sa vorbim despre asta", a mai spus Popescu.

Ce pedepse risca inculpatii:

Ioan Becali si Victor Becali - Condamnare cu executare spre maximul pedepsei (spre 20 de ani)

Cristi Borcea si George Copos - Condamnare cu executare spre jumatatea maxima a pedepsei (spre 15 ani)

Gigi Netoiu, Mihai Stoica si Gica Popescu - Condamnare cu executare peste minimul pedepsei (cel putin 10 ani)

Jean Padureanu - Condamnare cu executare catre minimul pedepsei (10 ani)

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Gica Popescu, #dosarul transferurilor, #Mircea Sandu , #Mircea Sandu