Lupescu si Gica Popescu se cearta din cauza postului UEFA

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 09:42
3443 citiri
Lupescu si Gica Popescu se cearta din cauza postului UEFA

Ionut Lupescu, fostul director general al FRF, critica numirea lui Gica Popescu in Comisia de Disciplina a UEFA.

"Nu m-a surprins ca presedintele l-a propus pe Popescu. Stiam de mult! N-am nimic cu Gica, el vad ca are cu mine. Am auzit ca a spus ca el trebuia sa ocupe inaintea mea postul de la Comisia de Disciplina. Sincer sa fiu, cand am ajuns acolo m-am uitat pe spatele scaunului si nu am vazut scris numele lui. In principiu, e bine ca a mai intrat un roman in structurile UEFA, doar pentru asta i-am facut lobby lui Mircea Sandu sa devina membru in Comitetul Executiv! Dupa parea mea, cred insa ca era bine sa fi nominalizat pe cineva din Federatie. Ar fi bine ca presedintele sa propuna sa lucreze si la FRF pentru a invata regulamente. La Comisia de Disciplina UEFA n-are ce sa invete", si-a inceput Lupescu atacul in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Apoi, Lupescu a atacat frontal, considerand ca Gica Popescu a inceput deja cu stangul aventura la UEFA.

"Presedintele a gresit, propunandu-l pe Gica Popescu la UEFA! Nu m-am gandit ca el este in aceeasi situatie cu Prunea, care a fost suspendat pana la clarificarea contextului juridic. Popescu nu stie cu ce se mananca aceasta Comisie de Disciplina. Vad ca el zice ca va reprezenta interesele fotbalului romanesc. Gresit! Trebuie sa respecte regulamentul UEFA, sa fie corect si impartial", a completat el.

In replica, Gica Popescu i-a transmis lui Lupescu sa isi vada de treaba lui deoarece este convins ca poate face fata la UEFA.

"Ionut sa nu-mi poarte mie de grija, stiu ce am de facut! Am capacitatea mare de a invata, de aceea am devenit capitanul Barcelonei in doar 6 luni. Tot nepregatit a intrat si la << nationala >> si am iesit cu 115 selectii", a raspuns Popescu.

Gică Popescu a bătut la ușa lui Marcel Ciolacu. De ce s-a dus "Baciul" în audiență
Gică Popescu a bătut la ușa lui Marcel Ciolacu. De ce s-a dus "Baciul" în audiență
Președintele clubului Farul, Gică Popescu, a fost în audiență la Marcel Ciolacu, premierul României. Gică Popescu a discutat despre finanțarea acdaemiillor și a cluburilor de fotbal....
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
România a fost învinsă de Columbia, scor 2-3, într-un amical disputat la Madrid, în care tricolorii au fost dominați copios dar și-au mai salvat onoarea pe final. Gică Popescu a fost...
#Gica Popescu, #Mircea Sandu, #ionut lupescu , #Mircea Sandu