Ziare.com

CNSAS i-a retras acreditarea celui care a fotocopiat dosarul lui Gica Popescu

Marti, 07 Iulie 2009, ora 19:51

   

CNSAS i-a retras acreditarea celui care a fotocopiat dosarul lui Gica Popescu
CNSAS a decis retragerea acreditarii cercetatorului Mihail Bumbes, de la Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului (IICCR), pentru faptul ca a oferit presei, spre publicare, elemente din dosarul de retea in care figura fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Potrivit lui Corneliu Turianu, membru al Colegiului, decizia a fost luata in unanimitate, cercetatorul in cauza avand posibilitatea sa solicite instantei de contencios administrativ revocarea hotararii CNSAS.

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a fost prezent, vineri, la CNSAS pentru a lua copii dupa dosarul sau intocmit de fosta Securitate, el depunand o cerere pentru a fi verificat in calitate de conducator de fundatie.

Popescu si-a depus cererea de a fi verificat de Colegiul CNSAS in calitate de presedinte al Fundatiei "Gheorghe Popescu", in baza Legii 293/2008 pentru aprobarea OUG 24/2008, privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 972 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ar fi bine,

ca pe langa retragerea acreditarii, sa urmeze o angheta care sa dezvaluie motivul si interesul real al acestui act josnic care a denigrat un om nevinovat.

 

Huideo!

Tu esti prost la cap? Jegul ala de popescu care este si un evazionist fiscal are dosar de colaborator. Esti neam cu el? Du-te-n tzarania ma-tii la voi in Oltenia si turnati acolo.

Daca Mihail Bumbes nu ar fi facut aceasta dezvaluire, CNSAS i-ar fi eliberat lui Gica Popescu adeverinta de necolaborare cu Securitatea

Realizati acum ce gresala ati facut, domnule cercetator Mihail Bumbes ca ati oferit presei spre publicare elemente din dosarul de retea in care figura "neprihanitul" Gica Popescu?
Toata mafia din fotbal este reprezentata de "neprihaniti" ca Gica Popescu, Mitica Dragomir, fratii Becali, Nicolae Badea (ginerele lui Dinca Te-leaga), Capos si multi altii, santajabili prin dosarele lor la Securitate, care pot fi manipulati si pot raspunde la comenzile aceleasi Securitati, drept pentru care astazi Romania arata ca acum 20 de ani.
Pentru prosperitatea lor, in 1989 tatuca Iliescu l-a asasinat pe Ceausescu fara dreapta judecata, iar "teroristii" si "minerii" au mai asasinat peste 1000 de romani.
Daca nu v-ati fi bagat dv. coada, CNSAS ar fi putut linistit, ca si in celelalte cazuri, sa ii elibereze lui Gica Popescu adeverinta de necolaborare cu Securitate.
Dumnezeu sa va dea sanatate! Sunteti EXCEPTIA care confirma regula ca suntem un neam de lasi.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor