Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Voi merge sa aprind o lumanare. Daca as putea, un singur lucru as face

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 18:00
10545 citiri
Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Voi merge sa aprind o lumanare. Daca as putea, un singur lucru as face
Foto: Hepta.ro

Fostul mare fotbalist Gica Popescu a fost eliberat, miercuri seara, din Penitenciarul Jilava, dupa un an si 8 luni de inchisoare si dupa ce Tribunalul Ilfov a respins contestatia facuta de procurorii DNA la o decizie similara luata anterior de Judecatoria Sectorului 4.

Fostul capitan al Barcelonei a spus ca primul lucru pe care il va face va fi sa aprinda o lumanare la mormantul tatalui sau, decedat anul trecut.

"Astazi se incheie cea mai grea perioada din viata mea", a declarat Gica Popescu, care a iesit din inchisoare cu putin timp inainte de ora 18:00. Totodata, acesta le-a multumit fostilor colegi de la echipa nationala, dar si de la echipele de club la care a evoluat, printre care Barcelona si Galatasaray, care l-au sustinut.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare - decizie definitiva

"As vrea sa spun ca am trecut cu bine peste aceasta perioada, dar nu pot spune asta. Anul trecut am pierdut o fiinta foarte draga, pe tatal meu, si nu pot spune ca am trecut cu bine. Voi merge sa aprind o lumanare la mormantul tatalui, dupa care voi merge la familie si voi face ce am facut toata viata - voi munci.

Daca as putea alege un singur lucru ce as face de maine, singurul om alaturi de care as lucra de maine ar fi Gica (Hagi - n.red.) ", a spus Gica Popescu, intrebat fiind daca va lucra alaturi de cumnatul sau la echipa lui, Viitorul.

Gica Popescu, asteptat la conducerea unui club de top din Romania

Fostul capitan al Barcelonei a declarat ca i-a lipsit foarte mult familia si a mentionat ca nu va sta departe de fotbal.

"Sunt produs al fotbalului si va fi foarte greu sa stau departe de fotbal. Unul dintre putinele lucruri pe care poti sa le faci intr-o perioada de detentie este sa reflectezi asupra lucrurilor bune sau rele. Sunt foarte multi oameni care m-au surprins placut, din lumea fotbalului", a subliniat fostul capitan al nationalei.

A executat putin mai mult de jumatate din pedeapsa

Gica Popescu a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul Transferilor. Fostul mare fotbalist are deja doua oferte de a lucra la Steaua si Viitorul.

Magistratii au luat hotararea de a-l elibera deoarece pe perioada detentiei a avut un comportament ireprosabil, a muncit si a scris carti. Initial, Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare conditionata in data de 5 octombrie, dar procurorii DNA au depus o contestatie.

George Copos si Jean Padureanu sunt ceilalti doi condamnati din acest dosar ce au iesit deja din inchisoare, iar urmatorul pe lista este Giovani Becali, care ar putea fi eliberat la finalul acestui an.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Gica Popescu eliberat inchisoare, #Gica Popescu declaratii inchisoare, #Gica Popescu iesit din inchisoare, #Gica Popescu Viitorul Hagi , #stiri Gica Popescu