Planul lui Gica Popescu dupa eliberare: Gest de milioane al lui Gica Hagi

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 20:11
14789 citiri
Planul lui Gica Popescu dupa eliberare: Gest de milioane al lui Gica Hagi
Foto: Hepta.ro

A trecut o luna de cand Gica Popescu a fost eliberat din inchisoare, iar fostul capitan al echipei nationale a Romaniei este pus pe fapte mari.

Fostul nume legendar al fotbalului romanesc a pus la punct un amplu proiect de modernizare a Academiei de Fotbal Gica Popescu, pe care o detine la Craiova.

Paul Raducan, managerul Academiei de Fotbal Gica Popescu, a prezentat pentru Ziare.com in ce consta planul fostului international.

"In prima faza este vorba de schimbarea suprafetelor de joc artificiale la cele doua terenuri pe care le avem plus imbunatatirea suprafetei naturale. Apoi, schimbam tot ce s-a uzat in cele doua cladiri mari pe care le avem. Ma refer la mochete, la obiecte sanitare, calorifere, vestiare, tot ce este necesar. Dam un restart total pentru a oferi conditiile necesare performantei", a declarat Paul Raducan pentru Ziare.com.

Costurile investitiei pe care Gica Popescu o pregateste la Craiova sunt estimate la 500 de mii de euro.

In prezent, Academia lui Gica Popescu formeaza 180 de copii pentru marea performanta. In perioada in care Popescu a fost incarcerat, situatia Academiei a fost mai dificila, insa Gica Hagi a intervenit si si-a sprijinit cumnatul.

"A fost mai dificil cat timp Gica Popescu a fost inchis, dar cu ajutorul sau si cu cel al lui Hagi am reusit. Hagi ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie cu mingi sau echipamente", a explicat Paul Raducan.

In prezent, Academia Gica Popescu deruleaza o colaborare cu cea a lui Gica Hagi, insa Paul Raducan mentioneaza ca la mijloc nu sunt interese financiare.

"Ce facem noi este in interesul fotbalului, nu pentru business. Pentru noi interesul fotbalului este primordial, sa formam jucatori care sa faca fata. Pana acum, avem 50 de fotbalisti ce au ajuns in prima liga. Noi am facut fotbalisti, nu rebuturi", a completat Paul Raducan.

Printre jucatorii formati la academia lui Gica Popescu se afla Lucian Filip, Sabrin Sburlea, Ovidiu Burca, Ionut Nastasie, Stefan Barboianu si Stefan Popescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Gica Popescu Academie Fotbal, #investitii Gica Popescu Academie Fotbal , #stiri Gica Popescu