LPF reactioneaza dur impotriva alcoolicilor din fotbal

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 11:10
1545 citiri
LPF reactioneaza dur impotriva alcoolicilor din fotbal
Foto: Digi 24

Liga Profesionista de Fotbal a reactionat dur impotriva fostilor fotbalisti ai Romaniei care solicita ajutor financiar.

Dupa ce Gino Iorgulescu si Justin Stefan au anuntat ca vor dona lunar 7.500 de euro din salariul lor pentru fostii fotbalisti, telefonul presedintelui LPF a inceput sa sune continuu.

Enervat de situatia creata, Gino Iorgulescu le cere acestora sa nu-l mai sune si le transmite un mesaj dur celor care au probleme cu alcoolul.

"Aducem la cunostinta opiniei publice, dar si unor mari fosti fotbalisti, ca LPF isi va onora toate angajamentele, dar ca acest lucru nu inseamna automat si recompensarea unor fosti fotbalisti, mai degraba prieteni cu Bachus decat cu munca. Conducerea Ligii e dispusa chiar sa achite un tratament de dezalcoolizare, acolo unde e cazul, pentru a repune pe picioare fosti performeri si a le permite sa munceasca din nou in folosul familiilor lor", se arata intr-un comunicat al LPF.

In schimb, LPF precizeaza ca ajutoarele financiare vor fi supuse la vot de Adunarea Generala.

"Reamintim ca LPF lucreaza, asa cum a promis, la setul de criterii care vor sta la baza selectiei acestor cazuri sociale, criterii care vor fi supuse si aprobarii Adunarii generale extraordinare din ziua de 10 decembrie 2013. Nu ne ferim sa precizam ca avem deja sub observatie atenta cazurile mai multor fotbalisti, precum cel al lui Viorel Turcu, care are nevoie urgenta de proteze noi la ambele membre inferioare, sau ca Vlad Cornel, in mare suferinta dupa un accident vascular cerebral. Desigur, sunt doar doua cazuri sociale grave, din zecile de cazuri existente pe care LPF le are in vedere", se mai arata in comunicat.

Gino Iorgulescu ramane cu un salariu lunar de 5.000 de euro dupa ce doneaza cealalta jumatate catre fondul destinat fostilor fotbalisti. De asemenea, Stefan are si el un salariu de 2.500 de euro.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fond ajutare fosti fotbalisti, #Gino Iorgulescu fosti fotbalisti, #reactie LPF fosti fotbalisti , #LPF