Giovani Becali lanseaza o ipoteza noua despre revolta ultrasilor

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 22:52
3541 citiri
Giovani Becali lanseaza o ipoteza noua despre revolta ultrasilor

Giovani Becali, fostul impresar si conducator dinamovist, a lansat o ipoteza noua despre revolta ultrasilor din galeriile echipelor bucurestene.

Potrivit spuselor lui Giovani, cei care au vandalizat centrul Capitalei duminica seara ar fi suparati ca Nicolae Badea si Cristi Borcea nu i-ar mai finanta, asa cum se intampla in trecut.

"Acesti suporteri de ce nu faceau pe timpul lui Ceausescu ce fac azi? Li s-a urcat democratia la cap! S-au dus acolo sa planga pentru ca nu mai sunt sponsorizati. Unii erau ocrotiti de Borcea si pusi sa lucreze nu stiu unde. Altii erau pusi de Nicolae Badea, le dadea si salariu, si telefon!", a spus Giovani Becali la GSP TV.

Impresarul cu licenta suspendata le-a recomandat celor de la Dinamo sa adopte modelul implementat de varul sau la Steaua.

"Ati vazut cum i-a linistit varul meu? S-a dus prin toata tara, a jucat cu 50-70 de mii de suporteri si acum ii pupa lumea mana! Asa trebuie sa faca si Dinamo, sa mearga prin toata tara!", a explicat Giovani.

Un suporter dinamovist dezvaluie motivul protestului violent de la Universitate

Comentand incidentele de duminica seara, Giovani a vorbit pe un ton dur la adresa autoritatilor, considerand ca acestea au fost depasite de evenimente.

"Avem 'Doi si-un sfert', avem SRI, unde sunt, ma fratilor, astia? Nu se deghizeaza si ei printre astia? Daca se deghizau, acum nu mai aveam incidentele astea! Unde sunteti, bai, institutiilor? Ei sunt pusi doar sa asculte telefoanele oamenilor? Pe timpul lui Blaga, bai frate, simteam ca e un minister. Acum, dracu' stie...

Noi nu stim ce inseamna institutii! Jandarmii n-au putere, doar fugeau dupa ei! Daca aveau putere, ii faceau pilaf la Unirea! In loc ca Jandarmeria sa faca strategii, le faceau ultrasii. Aveau totul bine stabilit. Doua mii de jandarmi n-au putut sa anihileze 60 de raufacatori pentru societatea civila", a incheiat el.

Lupte de strada in Bucuresti: Jurnalisti incendiati, magazine jefuite si focuri de arma (Foto, Video

Mai multe grupuri de suporteri ai echipelor de fotbal din Capitala au vandalizat, duminica seara, centrul Capitalei, intr-o rafuiala generala cu Jandarmeria.

In alta ordine de idei, protestele de la pasnice au continuat si luni, cand peste o mie de oameni s-au adunat la Universitate.

C.M.

A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri,...
#proteste Universitate, #incidente ultrasi universitate, #Giovani Becali, #Dinamo , #Dinamo