Ioan Becali, groparul lui Dinamo?

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 12:24
2778 citiri
Ioan Becali, groparul lui Dinamo?

Dinamo traverseaza una din cele mai dificile perioade din istorie, clubul din soseaua Stefan cel Mare fiind in pragul colapsului. "Artizanul" acestui dezastru pare a fi fostul impresar si presedinte al clubului, Ioan Becali.

Varul patronului Stelei nu s-a impacat deloc cu numirea lui Florin Prunea in functia de manager general al "ros-albilor" si pare ca face tot ce ii sta in putere pentru a-l indeparta pe acesta de la Dinamo. Sau pentru a pune echipa intr-o postura extrem de grea, pe punctul desfiintarii.

Ioan si Victor Becali au contestat inca de la inceput numirea lui Prunea iar gurile rele spun ca cei doi frati impresari se tem, pe buna dreptate, ca isi vor pierde influenta de la Dinamo. In aceste conditii, in Stefan cel Mare a inceput un adevarat razboi civil.

Daca amenintarile din faza initiala nu au avut rezultatul scontat, a iesit la rampa Vasile Turcu, un apropiat al celor doi. Dupa ce l-a contestat vehement pe Prunea, in public, fostul vice-presedinte a anuntat ca paraseste barca actionarilor, nemultumit de faptul ca Prunea are in continuare sustinere.

Al treilea episod al luptei a venit odata cu revolta jucatorilor. Florin Bratu l-a contrat puternic pe Prunea, cei doi fiind la un pas de bataie si a fost trimis la echipa secunda. Imediat, 5 fotbalisti care se afla in relatii foarte bune cu fratii Becali au parasit cantonamentul echipei si l-au lasat pe Talnar cu echipa descoperita inaintea partidei cu Gloria Bistrita.

Alexe, lovitura decisiva?

Printre cei 5 razvratiti se afla nume "consacrate" ale lui Dinamo, Margaritescu, "printul" Cristea sau Zicu, dar si "bijuteria" echipei, tanarul Marius Alexe, cel care a explodat in acest sezon.

Cum conducatorii "cainilor" se asteptau sa dea o adevarata lovitura financiara cu Alexe, pozitionarea acestuia de partea impresarilor pare sa le dea de gandit lui Borcea & Co.

Deocamdata, Florin Prunea se bucura inca de sprijinul public al conducerii, insa se pare ca urmatoarea mutare a impresarilor va fi una soc, nu mai putin de 14 jucatori urmand a parasi "haita" la finalul sezonului. Daca se va intampla acest lucru, Dinamo va ramane intr-o situatie mai mult decat delicata: jucatori de vanzare pentru completarea bugetului nu vor fi, bani pentru achizitia de noi fotbalisti care sa intareasca lotul nu vor fi iar echipa se va zbate in mediocritate o buna perioada de timp.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ioan Becali gropar Dinamo, #razboi civil Dinamo, #fratii Becali razboi Prunea , #Dinamo