Fathi Taher s-a suparat pe Giovani Becali

Duminica, 13 Iulie 2008, ora 12:34
2711 citiri
Fathi Taher s-a suparat pe Giovani Becali

Finantatorul Rapidului, Fathi Taher a decis ca niciun jucator giulestean sa nu mai fie impresariat de fratii Becali. Motivul mai direct al acestei rupturi este Giovani Becali, care se pare ca intarzie transferul lui Cristian Sapunaru la FC Porto.

Taher s-a suparat dupa ce fratii Becali au declarat ca transferul lui Sapunaru este departe de a fi rezolvat, mai ales ca finantatorul iordanian anuntase tranzactia ca fiind suta la suta incheiata.

Dupa ce a avut o discutie cu Sapunaru, Taher a recunoscut ca jucatorul n-ar refuza transferul, dar este obligat de impresari sa ceara si mai multi bani. Exasperat de atitudinea fotbalistului, Taher a decis sa puna stapanire pe situatie si a anuntat: "Va garantez ca Sapunaru va semna cu Porto".

Intre timp Fathi Taher isi face griji pentru atacul echipei, unde are acum cele mai putine solutii, cu doar doua varfuri in lot, Pierre Boya si Joao Paulo.

Trupa lui Peseiro il primeste in aceste zile pe Juraj Halenar, atacantul Artmediei Bratislava.

Impresarul care intermediaza afacerea, Sorin Colceag cel care a confirmat ca sunt sanse foarte mari ca Halenar sa semneze cu Rapidul.

Grigore Sichitiu a fost joi si vineri la Bratislava, unde a negociat cu clubul si cu jucatorul, care are 25 de ani si este component al echipei nationale. Juraj Halenar a evoluat in sezonul trecut importiva lui Peseiro in Cupa UEFA, pe cand portughezul o antrena pe Panathinaikos.

Fathi Taher a confirmat si el tratativele avansate cu Halenar: "Speram sa-l aducem in cel mai scurt timp. In afara lui, va mai veni un atacant de valoare!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#Taher, #Rapid, #transfer, #impresar , #impresar